Θλίψη στον Βόλο από τον ξαφνικό θάνατο του Αντώνη Μάνδαλου

Gazzetta team
Θλίψη στον Βόλο από τον ξαφνικό θάνατο του Αντώνη Μάνδαλου

bet365

Σε ηλικία 60 ετών, μία πολύ σημαντική προσωπικότητα για το ποδόσφαιρο του Βόλου - και όχι μόνο - έφυγε από τη ζωή το πρωινό της Τετάρτης.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Αντώνης Μάνδαλος ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με έμφραγμα. Εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Ο 60χρονος, ήταν από τους σημαντικούς παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στη συνέχεια έγινε προπονητής της ομάδας. Τα τελευταία χρόνια ήταν ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣΘ και εργαζόταν ως υπάλληλος στην ΔΕΥΑMΒ.

Η Νίκη Βόλου μάλιστα με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα βαθιά της συλλυπητήρια:

«H οικογένεια της ΝΙΚΗΣ εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Μάνδαλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών το πρωινό της Τετάρτης.

Η απώλεια του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητή στις ενωσιακές ομάδες της ΕΠΣΘ θα είναι αισθητή στην πόλη και στο ποδόσφαιρό μας».

Ο ΝΠΣ με τη σειρά του αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος εκφράζει την οδύνη της από τον αιφνίδιο θάνατο του Αντώνη Μάνδαλου ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην οικογένεια του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

 

Τελευταία Νέα