Σπόρτινγκ: Πάτησαν τετράδα τα Λιοντάρια, ακάθεκτη στο κυνήγι της Μπενφίκα η Πόρτο

Νίκος Κικίδης
Σπόρτινγκ: Πάτησαν τετράδα τα Λιοντάρια, ακάθεκτη στο κυνήγι της Μπενφίκα η Πόρτο

bet365

Επιστροφή στις νίκες για τη Σπόρτινγκ του Αλεξανδρόπουλου, η οποία επιβλήθηκε 3-0 της Γκιμαράες και πάτησε τετράδα. Τεσσάρα για την φορμαρισμένη Πόρτο που έκλεισε την ψαλίδα στο -5 από την κορυφή.

Στραβοπάτημα ήταν και πάει η ήττα της Σπόρτινγκ στην έδρα της Αρούκα, με τα Λιοντάρια να επιστρέφουν στις επιτυχίες χάρη σε επιβλητική εμφάνιση και νίκη 3-0 απέναντι στη Γκιμαράες που τους ανέβασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η αποβολή του Φρέιτας στο 26΄έκανε πολύ πιο εύκολο το έργο της ομάδας του Αλεξανδρόπουλου (πέρασε αλλαγή στο 64΄), η οποία ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις οκτώ λεπτά αργότερα με δράστη τον Έντουαρντς. Στο 40΄ο Μορίτα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Έντουαρντς στο 55΄να παίρνει ξανά τη σκυτάλη για το 3-0. Ένα αποτέλεσμα που έστειλε τη Σπόρτινγκ στο -3 από τη Μπράγκα και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Λίγο νωρίτερα η Πόρτο έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφού υπέταξε με 4-0 την Πάσος Φερέιρα και βρέθηκε στο -5 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, αλλά με ματς περισσότερο. Ο Εβανίλσον άνοιξε τον δρόμο της νίκης μόλις στο 4΄, ο Ταρέμι έγραψε το 2-0 στο 31΄, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Εβανίλσον ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε (άθελά του) ο Ντελγκάδο με αυτογκόλ στο 55΄.

 

Τελευταία Νέα