Κορμπεράν: Ανακοινώνεται στη Γουέστ Μπρομ ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

Κορμπεράν: Ανακοινώνεται στη Γουέστ Μπρομ ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

bet365

Ο Κάρλος Κορμπεράν ήταν εξαρχής ο «εκλεκτός» της Γουέστ Μπρομ για την άκρη του πάγκου και σύμφωνα με την «Telegraph» αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και να καθοδηγήσει τους Μπάγκιζ στο προσεχές παιχνίδι τους με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Στην Championship ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Κάρλος Κορμπεράν, μετά το σύντομο πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος άφησε τη Χάντερσφιλντ για τους Ερυθρόλευκους τον περασμένο Ιούλιο, συμφώνησε σε όλα με τη Γουέστ Μπρομ για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας μετά την απόλυση του Στιβ Μπρους κι εντός της ημέρας η πρόσληψή του αναμένεται να γίνει κι επίσημη.

Έτσι, ο 39χρονος coach θα καθίσει στον πάγκο για το προσεχές παιχνίδι των Μπάγκις κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, από το οποίο ο σύλλογος ελπίζει να σαλπίσει την αντεπίθεσή του, καθώς μετά από 16 αγωνιστικες βρίσκεται στην προτελευταία θέση της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα