Τραγωδία στην Ινδονησία: Video του Gazzetta μέσα από το θωρακισμένο όχημα που μετέφερε τους παίκτες

Τραγωδία στην Ινδονησία: Video του Gazzetta μέσα από το θωρακισμένο όχημα που μετέφερε τους παίκτες

bet365

Το Gazzetta εξασφάλισε video μέσα από το θωρακισμένο όχημα των Αρχών που μετέφερε τους παίκτες της Περσέμπαγια, ώστε να σωθούν από την τραγωδία που εκτιλίχθηκε στην Ινδονησία και προκάλεσε το θάνατο 174 ανθρώπων. 

Μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έχουν σημειωθεί παγκοσμίως μέσα στα γήπεδα είναι αυτή της Ινδονησίας, όπου έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 174 θάνατοι μέχρι στιγμής.

Όλα ξεκίνησαν από την εισβολή των εξαγριωμένων οπαδών της Αρέμα, που δεν μπορούσαν να... χωνέψουν την ήττα από την Περσέμπαγια.

Ο Ιγκόρ Βιντάλ, ο πρώην Βραζιλιάνος άσος του ΠΑΣ Γιάννινα και της Αναγέννησης Καρδίτσας έστειλε video αποκλειστικά στο Gazzetta μέσω του οποίου φαίνονται οι οπαδοί της Αρέμα, οι οποίοι έσπασαν το τζάμι του θωρακισμένου οχήματος των Αρχών που μετέφερε τους παίκτες μακριά από τον τόπο της τραγωδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα