Απίστευτο: Προπονητής ήταν κόουτς για δύο ομάδες... ταυτόχρονα στο ίδιο ματς

Newsroom
Απίστευτο: Προπονητής ήταν κόουτς για δύο ομάδες... ταυτόχρονα στο ίδιο ματς

bet365

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στο φιλικό του Παλαιομονάστηρου με τον Γίγα Ριζαριού στα Τρίκαλα καθώς ο προπονητής Γιώργος Παπαδόπουλος προπόνησε τις δύο ομάδες την ίδια ωρα.

Ένα φιλικό που είναι άξιο αναφοράς διεξήχθη στα Τρίκαλα καθώς ο Γιώργος Παπαδόπουλος προπόνησε παράλληλα το Παλαιομονάστηρο και τον Γίγα Ριζαρίου στο ίδιο παιχνίδι και την ίδια ώρα.

Ο λόγος είναι επειδή ο Έλληνας προπονήτης είναι κόουτς και στα δύο σωματεία ενόψει της νέας σεζόν. Το πρώτο παίζει στην Α Ερασιτεχνική κατηγορίοα και το δεύτερο στην Β' ΕΠΣΤ.

Η ιστοσελίδα trikalascore.gr ανέφερε: «Ενα πρωτότυπο φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παλαιομονάστηρο, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται το Γίγα Ριζαριού.

Το πρωτότυπο έχει να κάνει με το ότι και στις δύο αυτές ομάδες προπονητής είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που κοουτσάριζε ταυτόχρονα και τους μεν και τους δε, εξάγοντας συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

‘Οσα χρόνια καλύπτουμε το ερασιτεχνικό του νομού δε θυμόμαστε πραγματικά να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο με τον Παπαδόπουλο να κάνει κυριολεκτικά “μαγικά” σήμερα.

Και για όσους αναρωτιούνται το πως θα μπορεί να κοουτσάρει και τις δύο ομάδες όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ο μεν Γίγας αγωνίζεται στην Α’ Ερασιτεχνική δηλαδή Σάββατο, το δε Παλαιομονάστηρο στη Β’ ΕΠΣΤ, άρα Κυριακή, επομένως θα τους προλαβαίνει και τους δύο»

 

Τελευταία Νέα