Άλκμααρ - Άγιαξ 2-1: Τέλος στο απόλυτο του Αίαντα με 40άρα ασίστ Χατζηδιάκου! (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Άλκμααρ - Άγιαξ 2-1: Τέλος στο απόλυτο του Αίαντα με 40άρα ασίστ Χατζηδιάκου! (vid)

bet365

Η Άλκμααρ στέρησε τους πρώτους φετινούς βαθμούς από τον Άγιαξ παίρνοντας μάλιστα όλο το τρίποντο (2-1), χάρη στην τρομερή ασίστ 40 μέτρων του Παντελή Χατζηδιάκου στο 45+5'!

Χωρίς τον Βαγγέλη Παυλίδη που παραμένει στα «πιτς», αλλά με τον Παντελή Χατζηδιάκο σε ρόλο πρωταγωνιστή, η Άλκμααρ πανηγύρισε τεράστια νίκη απέναντι στον Άγιαξ και τον υποχρέωσε στην πρώτη φετινή του αποτυχία εντός συνόρων (2-1).

Οι πρωταθλητές Ολλανδίας ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο 12' με τον νέο τους... αυτοδημιούργητο σταρ, τον Μοχάμεντ Κούντους. Λίγες μέρες μετά το τρομερό γκολ μέσα στο «Άνφιλντ», ο 22χρονος Γκανέζος επιθετικός βρήκε δίχτυα για πέμπτο σερί παιχνίδι και έβαλε μπροστά την ομάδα του Άλφρεντ Σρόιντερ. Το ματς, όμως, είχε την ίδια κατάληξη με το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ο Ντε Βιτ επανέφερε τις ισορροπίες στο 40' και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Παντελής Χατζηδιάκος ντύθηκε... Κώστας Τσιμίκας και πιστώθηκε την ασίστ για το 2-1.

Με εντυπωσιακή 40άρα μπαλιά πίσω από τη σέντρα στην παράλληλη προσπάθειά του για απομάκρυνση, σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Όντγκααρντ, ο οποίος δεν λάθεψε και σφράγισε την αναττροπή.

Έτσι, η Άλκμααρ μείωσε την απόστασή της από τον Άγιαξ στο -1 και από το αποτέλεσμα του ντέρμπι επωφελήθηκε η PSV που έπιασε τον Αίαντα στους 18 βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα