Τότι για τον χωρισμό του: «Δεν πρόδωσα την Ίλαρι, εκείνη κι ο πατέρας της άδειασαν τις θυρίδες μου»!

Τότι για τον χωρισμό του: «Δεν πρόδωσα την Ίλαρι, εκείνη κι ο πατέρας της άδειασαν τις θυρίδες μου»!

Newsroom
Τότι για τον χωρισμό του: «Δεν πρόδωσα την Ίλαρι, εκείνη κι ο πατέρας της άδειασαν τις θυρίδες μου»!

bet365

Το ζευγάρι Φραντσέσκο Τότι και Ίλαρι Μπλάζι γνωστοποίησε σε επίσημες δηλώσεις του το καλοκαίρι το τέλος του γάμου του, με τον θρύλο της Ρόμα να σπάει τη σιωπή του, μιλώντας για τους λόγους που οδήγησαν στο «τέλος».

Πριν από περίπου δύο μήνες, το αγαπημένο ζευγάρι της ιταλικής showbiz, Φραντσέσκο Τότι και Ίλαρι Μπλάζι ανακοίνωσαν με επίσημες δηλώσεις τους το τέλος του γάμου. «Ο δρόμος του χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα ακολουθήσουν άλλες δηλώσεις από την πλευρά μου..», δήλωσε τότε η δημοφιλής παρουσιάστρια. Οι φήμες ήθελαν τον θρύλο της Ρόμα να έχει φέρει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, όμως μέσω εκτενής συνέντευξης σε ιταλικό Μέσο αναφέρθηκε στα γεγονότα που έφεραν το τέλος και διευκρίνισε πως δεν ήταν ο υπαίτιος του διαζυγίου.

«Αυτή η ιστορία δεν είναι κουτσομπολιό για μένα. Αυτή η ιστορία είναι για μένα με σάρκα και οστά. Η ζωή μου εμπλέκεται. Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που αγαπώ περισσότερο από τον εαυτό μου: τα παιδιά μου, τα οποία θέλω να προστατεύσω με κάθε τρόπο. Και υπάρχει μια αγάπη που κράτησε είκοσι χρόνια. Θα τα περίμενα όλα, εκτός από το ότι θα τελείωνε έτσι.

Είχα πει ότι δεν θα μιλήσω αλλά έχω διαβάσει πάρα πολλές ανοησίες, πάρα πολλές. Κάποιες έχουν κάνει ακόμη και τα παιδιά μου να υποφέρουν. Φτάνει. Πολλοί, ισχυρίζονται ότι ο ένοχος του χωρισμού ήμουν μόνο εγώ. Ότι ο γάμος τελείωνε εξαιτίας της προδοσίας μου. Θέλω να διευκρινίσω αυτό το σημείο: δεν ήμουν ο πρώτος που πρόδωσα. Τότε θα σιωπήσω ξανά. Ό,τι και να μου απαντηθεί, θα σιωπήσω. Γιατί προτεραιότητά μου είναι να προστατεύσω τα παιδιά μου».

«Τα παραμύθια δεν υπάρχουν. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, όπως κάθε ζευγάρι. Η πραγματική κρίση ήρθε μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου του περασμένου έτους. Αλλά υπέφερα για αρκετό καιρό. Όλα ξεκίνησαν το 2016. Η προτελευταία μου χρονιά ως ποδοσφαιριστής. Η παραίτηση δεν είναι εύκολη. Είναι λίγο σαν να πεθαίνεις. Έπαιζα στη Serie A από τα δεκαέξι μου. Και κάποια πράγματα σου λείπουν. Η αδρεναλίνη, η κούραση. Το είπα και εγώ, στην αποχαιρετιστήρια ομιλία μου στο γήπεδο: 'Φοβάμαι, μείνε κοντά μου'. Και οι Ρωμαίοι δεν με άφησαν ποτέ μόνο μου».

«Και μετά έφυγα και από τη Ρόμα, είχα αρχίσει να εργάζομαι ως μάνατζερ. Η ρήξη με την παλιά ιδιοκτησία ήταν τραυματική: σαν να έπρεπε να φύγεις από το σπίτι σου. Ήμουν αδύναμος και ηΊλαρι δεν καταλάβαινε τη σημασία αυτού του πόνου. Μετά ήρθε η 12 Οκτωβρίου 2020. Ο μπαμπάς μου νεκρός. Covid. Και τον είδα τελευταία φορά στις 26 Αυγούστου.

Ήξερα ότι ήταν άρρωστος και δεν μπορούσα να τον επισκεφτώ. Ο μπαμπάς μου ήταν πάντα εκεί για μένα, δεν έχασε ποτέ ταξίδι. Μετά κόλλησα και εγώ Covid, σε βίαιη μορφή: 25 μέρες κλεισμένος στο σπίτι, κόντευα να καταλήξω στο νοσοκομείο. Με λίγα λόγια, ήταν μια τρομερή στιγμή για μένα. Ευτυχώς υπήρχαν τα παιδιά. Η γυναίκα μου, από την άλλη, όταν την χρειαζόμουν περισσότερο, δεν ήταν εκεί. Την άνοιξη του 2021 μπήκαμε οριστικά σε κρίση. Η τελευταία χρονιά ήταν δύσκολη. Δεν υπήρχε πια διάλογος, δεν υπήρχε πια τίποτα».

«Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους άρχισαν να με φτάνουν οι φήμες: κοίτα, η Ίλαρι έχει άλλον. Μου φαινόταν αδύνατο. Αλλά, βρήκα τα μηνύματα. Κοίταξα το κινητό της. Και είδα ότι υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο, που ενήργησε ως ενδιάμεσος μεταξύ της Ίλαρι και ενός άλλου».

«Αυτό με έριξε σε κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ άλλο. Προσποιήθηκα ότι δεν συνέβη τίποτα, αλλά δεν ήμουν πια εγώ, ήμουν άλλος άνθρωπος»

«Έψαχνα για συμφωνία. Δεν ήθελα να πάω στο δικαστήριο. Πρότεινα λοιπόν: σκεφτόμαστε πρώτα τα παιδιά, αφήνουμε το σπίτι σε αυτά, και εναλλάσσουμε, κάνουμε τρεις μέρες για το καθένα. Δεν ήθελα να δω τα αγόρια με τις βαλίτσες στα χέρια, είπε όχι. Έτσι πρότεινα να χωρίσω το σπίτι, άλλωστε είναι μεγάλο. Ή πάρτε ένα μόνο για τον εαυτό σας. Τίποτα να κάνει: μόνο αυτή θέλει να μείνει στο σπίτι, και αυτό είναι. Μετά δεν μιλήσαμε άλλο, γιατί έφυγε με την αδερφή της για την Τανζανία. Διακοπές πληρωμένες από εμένα. Δεν είναι μόνο αυτό. Με τον πατέρα της πήγε να αδειάσει τις θυρίδες και μου πήρε τη συλλογή ρολογιών. Δεν άφησε καν τις εγγυήσεις, ούτε καν τα κουτιά. Υπάρχουν μερικά πολύ πολύτιμα Rolex. Ισχυρίζεται ότι της τα έδωσα, αλλά αν είναι ανδρικά ρολόγια ... αρνούμαι να πιστεψω ότι είναι θέμα χρημάτων. Αν μη τι άλλο, είναι κακία».

«Δεν ξέρω. Φοβάμαι ότι με την Ίλαρι θα καταλήξει στο δικαστήριο. Εξακολουθώ να ελπίζω ότι μπορούμε να βρούμε μια συμφωνία και να τελειώσουμε αυτή την ιστορία εδώ»

 

Τελευταία Νέα