Euro 2022: Σκωτσέζος έδωσε συνέντευξη ως οπαδός της Σουηδίας στο Sky Sports πριν από τον ημιτελικό

Newsroom
Euro 2022: Σκωτσέζος έδωσε συνέντευξη ως οπαδός της Σουηδίας στο Sky Sports πριν από τον ημιτελικό

bet365

Ένας fake Σουηδός οπαδός έδωσε συνέντευξη ζωντανά στο Sky Sports αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν Σκωτσέζος που ήθελε απλώς να χάσει η Αγγλία!

Αγγλία και Σουηδία έδωσαν μάχη στον ημιτελικό του Euro 2022 γυναικών στο Bramall Lane το βράδυ της Τρίτης για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης, με την οικοδέσποινα να επικρατεί τελικώς με το εμφατικό 4-0!

Ένας ρεπόρτερ του Sky θέλησε να απαθανατίσει την ατμόσφαιρα στο Σέφιλντ. Μίλησε με τους οπαδούς της Σουηδίας και ρώτησε έναν από αυτούς την πρόβλεψή του για το παιχνίδι.

Εκείνος ντυμένος με τη σημαία της Σουηδίας, φορώντας ένα κίτρινο μπλουζάκι και με τα χρώματα της χώρας ζωγραφισμένα στα μάγουλά του, δεν κίνησε αρχικά υποψίες μέχρι να αρχίσει να μιλά με την παχιά σκωτσέζικη προφορά του «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ συγκινητικό ματς, αλλά νομίζω ότι η Σουηδία θα κερδίσει με 1-0 ή 2-1».

Με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει: «Αυτό δεν είναι σουηδική προφορά!». Κι εκείνος να απαντά: «Ναι, λίγο λιγότερο βόρεια! Δεν μπορούσα να υποστηρίξω την Αγγλία, έτσι;»

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα