Η Χόουπ Σόλο ομολόγησε την ενοχή της για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Η Χόουπ Σόλο ομολόγησε την ενοχή της για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Newsroom
Η Χόουπ Σόλο ομολόγησε την ενοχή της για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

bet365

Η άλλοτε κίπερ των ΗΠΑ είχε στο αίμα επίπεδα αλκοόλ τριπλάσια από το νόμιμο όριο, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τα δύο παιδιά της, ανέφεραν οι αρχές.

Η Χόουπ Σόλο, πρώην σταρ της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών των ΗΠΑ, ομολόγησε την ένοχη της τη Δευτέρα (26/7) για την οδήγηση υπό την επείρρεια αλκόολ, τέσσερις μήνες αφότου συνελήφθη αφού βρέθηκε μεθυσμένη πίσω από το τιμόνι στο πάρκινγκ ενός πολυκαταστήματος μαζί με τα δύο παιδιά της στο πίσω κάθισμα.

Η ποινή φυλάκισης δύο ετών ανεστάλη αφού πέρασε 30 ημέρες εσώκλειστη σε κλινική αποκατάστασης. Κατά τη διάρκεια δύο ετών υπό δοκιμασία, θα πρέπει να επισκεφθεί έναν εγκεκριμένο από το δικαστήριο εμπειρογνώμονα σε θέματα εθισμών και να συμμορφωθεί με οποιαδήποτε περαιτέρω θεραπεία που έχει επιβληθεί από το δικαστήριο.

Πρέπει επίσης να παραδώσει την άδεια οδήγησής της και δεν θα μπορεί να οδηγήσει μέχρις ότου την πάρει πίσω, ανέφερε η ανακοίνωση. Ως μέρος της συμφωνίας ομολογίας της δύο άλλες κατηγορίες - για πλημμέλημα παιδικής κακοποίησης και αντίσταση σε δημόσιο υπάλληλο - αποσύρθηκαν, είπε σε συνέντευξή του ο Τζιμ Ο'Νιλ ο εισαγγελέας της κομητείας Forsyth.

«Υποτίμησα τι καταστροφικό κομμάτι της ζωής μου είχε γίνει το αλκοόλ», έγραψε η Σόλο σε μια δήλωση που αναρτήθηκε στο Instagram. «Έκανα ένα τεράστιο λάθος. Εύκολα το χειρότερο λάθος της ζωής μου».

Στις 31 Μαρτίου, η Σόλο βρέθηκε από έναν αστυνομικό να κοιμάται στο τιμόνι με δύο παιδιά να κοιμούνται στο πίσω μέρος, ενώ η μηχανή του αυτοκινήτου της ήταν σε λειτουργία, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα. Ένας αστυνομικός παρατήρησε μια έντονη μυρωδιά αλκοόλ και της ζήτησε να κάνει αλκοτέστ, αλλά εκείνη αρνήθηκε αρνήθηκε, είπαν οι εισαγγελείς. Ένας αστυνομικός έλαβε ένταλμα έρευνας για δείγμα αίματος και διαπίστωσε ότι είχε επίπεδο αλκοόλ στο αίμα 0,24. Αυτό είναι τρεις φορές το νόμιμο όριο της Βόρειας Καρολίνας των 0,08. Επιπλέον, το τεστ έδειξε ότι είχε THC στον οργανισμό της.

 

Τελευταία Νέα