Κλάτενμπεργκ: «Οι αξιωματούχοι διαιτησίας των ΕΠΣ Βοιωτίας-Αχαΐας να μην αποδώσουν ποσοστά για την επόμενη σεζόν»

Newsroom
Κλάτενμπεργκ: «Οι αξιωματούχοι διαιτησίας των ΕΠΣ Βοιωτίας-Αχαΐας να μην αποδώσουν ποσοστά για την επόμενη σεζόν»

bet365

Η απόφαση των ΕΠΣ Βοιωτίας και Αχαΐας να μην βοηθήσουν στη διεξαγωγή των δοκιμασιών των διαιτητών, έχει «βγάλει από τα ρούχα του» τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ καλεί τους διαιτητές των ενώσεων Βοιωτίας και Αχαΐας να μην αποδώσουν τα ποσοστά τους για την επόμενη σεζόν, καθώς οι εν λόγω ΕΠΣ απέσυραν την επιθυμίας τους να βοηθήσουν στη διοργάνωση των ετήσιων αγωνιστικών δοκιμασιών για τους διαιτητές-βοηθούς όλων των κατηγοριών.

Η δήλωση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάτενμπεργκ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε πως μετά την δημοσιοποίηση των πινάκων αξιωματούχων διαιτησίας για την νέα σεζόν 2022-2023 από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι δύο παρακάτω Ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και ΕΠΣ ΑΧΑϊΑΣ απέσυραν την επιθυμία τους να βοηθήσουν στην διοργάνωση των ετήσιων αγωνιστικών δοκιμασιών για τους διαιτητές-βοηθούς όλων των κατηγοριών.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι δύο παραπάνω ενώσεις όπως και οι υπόλοιπες 3 εκ του συνόλου των 5 ανταποκρίθηκαν εγγράφως και θετικά στην επιθυμία της ΚΕΔ για την διοργάνωση των αγωνιστικών δοκιμασιών για τη νέα σεζόν.

Διαπιστώνοντας πως το μοναδικό τους ενδιαφέρον είναι αποκλειστικά προσωπικό και όχι για το κοινό καλό και την πρόοδο της διαιτησίας καλούμε τους αξιωματούχους διαιτησίας των εν λόγω Ενώσεων να ΜΗΝ αποδώσουν ποσοστά για την περίοδο 2022-2023.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα