Στην Ιρλανδία είναι ωραία με την Kingbet για παρέα

Newsroom
Στην Ιρλανδία είναι ωραία με την Kingbet για παρέα

bet365

Τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ. Ετσι ακούγεται το αόρατο ρολόι του μυαλού που μετράει αντίστροφα μέχρι την έναρξη των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Είναι ίσως ο μοναδικός λόγος που χαιρόμαστε με το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (πώς να απολαύσεις Μουντιάλ χειμωνιάτικα άλλωστε), καθώς το καλεντάρι των κατηγοριών ανά την Ευρώπη μεταβλήθηκε και ήρθε πιο νωρίς για να κερδηθεί χρόνος.

Τέλος πάντων, ας τα αφήσουμε αυτά μιας και έχουμε χρόνο να γκρινιάξουμε μέχρι τον Νοέμβριο. Στα φρέσκα κουλούρια, ας είναι καλά η αγαπημένη Πρέμιερ Ιρλανδίας που μας κρατάει συντροφιά τις Παρασκευές. Βέβαια, την προηγούμενη μας τα χάλασε από τη στιγμή που η Σέλμπουρν διέκοψε το νικηφόρο σερί της Ντάνταλκ, ενώ η Φιν Χαρπς έκανε ανατροπή που θύμισε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999.

Μπορεί να μην κέρδισε, αλλά κατάφερε να σκοράρει στο 88' και το 94' προκειμένου να σώσει τον βαθμό απέναντι στη Σεντ Πάτρικς. Απόψε, η ομάδα από το Μπαλιμποφέι υποδέχεται για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική ομάδα από την πρωτεύουσα και μάλιστα την περσινή πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της Φιν Χαρπς, αλλά ποιος μπορεί να της αρνηθεί να ελπίζει μετά από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που την τόνωσε τόσο στην κατάταξη όσο και από ψυχολογικής άποψης;

Στον αντίποδα, η Σάμροκ κατάφερε να ανταποκριθεί πλήρως στο απαιτητικό πρόγραμμα, πανηγυρίζοντας δύο διαδοχικές νίκες σε ντέρμπι με συμπολίτισσες. Αφού πρώτα επικράτησε δύσκολα της Μποέμιαν εντός έδρας, τρία βράδια αργότερα πέρασε από το «Ρίτσμοντ Παρκ», κερδίζοντας με 2-1 τη Σεντ Πάτρικς. Απέδειξε λοιπόν ακόμα μία φορά πως διαθέτει τη φανέλα με το μεγαλύτερο ειδικό «βάρος» στη χώρα, καθώς αντέδρασε στην ήττα από την Ντάνταλκ και έστειλε ξανά τη διαφορά στο +10, έστω και αν η αντίπαλός της έχει δώσει δύο ματς λιγότερα.

Οσον αφορά την αποψινή υποχρέωσή της στο Μπαλιμποφέι, η πρωτοπόρος της Πρέμιερ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Ξέρει να παίρνει διπλά σε έδρες πιο αδύναμων ομάδων και αυτό αναμένεται να πράξει απόψε, σε συνδυασμό μάλιστα με το Over 1,5 μιας και η Φιν Χαρπς δεν φημίζεται για την αμυντική σταθερότητά της. Αυτή είναι η επιλογή μας από το Φιν Χαρπς-Σάμροκ Ρόβερς.

Αφήνουμε την Ιρλανδία και μεταφερόμαστε στη Σλοβακία. Εκεί όπου ολοκληρώνεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 19, με το Ισραήλ να είναι ξεκάθαρα η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά. Στη φάση των ομίλων κατάφερε να αφήσει πίσω του Αυστρία και Σερβία, που θεωρητικά είναι ποιοτικότερες σε αυτή την ηλικία, αλλά κανείς δεν του έδινε τύχη στα ημιτελικά. Εκεί το περίμενε η Γαλλία, που είχε κάνει επίδειξη δύναμης στο γκρουπ. Οι Ισραηλινοί όμως έκαναν την έκπληξη, επικράτησαν με 2-1 και έκλεισε εισιτήριο σε τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Απόψε, θα βρει απέναντί του το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου από το ξεκίνημα των αγώνων. Η Αγγλία έκανε άνετα το 3/3 στον όμιλο, δίχως μάλιστα να παραβιαστεί η εστία της στα τρία παιχνίδια που έδωσε με Αυστρία (2-0), Σερβία (4-0) και Ισραήλ (1-0). Στους «4» δυσκολεύθηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στην Ιταλία, αλλά στην επανάληψη ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 και με σκορ 2-1 πήρε την πρόκριση για το σπουδαίο ραντεβού. Να τονίσουμε ότι τα «τρία λιοντάρια» θέλουν να επαναλάβουν τον θρίαμβο του 2017, όταν δηλαδή ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας με 2-1 την Πορτογαλία στα γήπεδα της Γεωργίας.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν από λίγες μέρες στα πλαίσια των ομίλων, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ξεκάθαρα διαφορετικών συνθηκών. Οι Αγγλοι βέβαια είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Με την απόδοση του διπλού όμως στο Ισραήλ-Αγγλία στο 1.50, θα το συνδυάσουμε με το να μην δεχτούν γκολ. Σε τέσσερις αναμετρήσεις, η εστία τους παραβιάστηκε μόλις μία φορά και αυτή με πέναλτι. Αρα, δεν θα προκαλέσει εντύπωση να κρατήσουν ξανά το μηδέν και να επιβεβαιώσουν το εξαιρετικό 2.45.

 

Τελευταία Νέα