Κρμέντσικ: Στην Περσίγια Τζακάρτα της Ινδονησίας ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ

Κρμέντσικ: Στην Περσίγια Τζακάρτα της Ινδονησίας ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ

Newsroom
Κρμέντσικ: Στην Περσίγια Τζακάρτα της Ινδονησίας ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ

bet365

Εκτός Ευρώπης και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα Ινδονησίας με την Περσίγια Τζακάρτα θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Μίχαλ Κρμέντσικ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετίας στις «Τίγρεις του Κεμαγιόραν».

Απρόσμενη στροφή στην καριέρα του πήρε ο Μιχάλ Κρμέντσικ στα 29 του χρόνια, υπογράφοντας σε ομάδα της Ινδονησίας! Ο Τσέχος διεθνής φορ, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ το δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 από την Κλαμπ Μπριζ, πήρε μεταγραφή στην Περσίγια Τζακάρτα, 8η στο πρωτάθλημα Ινδονησίας της περασμένης σεζόν, στην οποία και θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια με συμβόλαιο ως το 2025!

Παρά τις προτάσεις από την Ευρώπη, ο υψηλόσωμος στράικερ είπε το «ναι» στην πρόταση του ασιατικού κλαμπ, με τον άνθρωπο που εισηγήθηκε το deal να είναι ο προπονητής της ομάδας και άλλοτε coach των ΑΠΟΕΛ, Ντόρτμουντ, Αμβούργου και Φερεντσβάρος, Τόμας Ντολ. Ο Κρμέντσικ, μάλιστα, κατέφτασε ήδη στην πρωτεύουσα της χώρας, όπου έλαβε και θερμή υποδοχή από το κοινό της ομάδας στο αεροδρόμιο.

Μαζί τουποκτήθηκε και ο συμπαίκτης του στην εθνική Τσεχίας, Οντρέι Κουντέλα, ο οποίος είχε δεχθεί κατακραυγή την περασμένη σεζόν για τη ρατσιστική επίθεση στον παίκτη της Ρέιντζερς, Γκλεν Καμαρά.

Ο Κρμέντσικ αποτελεί πλέον τον παίκτη με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία στο πρωτάθλημα Ινδονησίας, με το ποσό της μεταγραφής του να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Τσέχος κατέγραψε 28 συμμετοχές, με απολογισμό εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ.

 

Τελευταία Νέα