Ζιντάν: H Équipe άλλαξε το όνομά της σε 'Ζινεντίν' για να τον τιμήσει για τα γενέθλιά του

Νίκος Κικίδης
Ζιντάν: H Équipe άλλαξε το όνομά της σε 'Ζινεντίν' για να τον τιμήσει για τα γενέθλιά του

bet365

Ο Ζιντάν κλείνει αύριο (23/6) 50 χρόνια ζωής και η «Équipe» ετοίμασε τρομερό πρωτοσέλιδο, αλλάζοντας το όνομά της σε Ζινεντίν για να τιμήσει τον Γάλλο θρύλο.

Αφιερωμένο στον Ζινεντίν Ζιντάν θα είναι το αυριανό πρωτοσέλιδο της «L'Équipe», η οποία πήρε συνέντευξη από τον Γάλλο θρύλο και αποφάσισε να τον τιμήσει σε μια ξεχωριστή ημέρα, αλλάζοντας το όνομά της!

Ανήμερα των γενεθλίων (23/6) του πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος συμπληρώνει τα 50 χρόνια ζωής, η γαλλική εφημερίδα θα κυκλοφορήσει με την ονομασία «Ζινεντίν», φιλοξενώντας δηλώσεις του Ζιντάν που θα... απασχολήσουν.

Συγκεκριμένα, η «Équipe» έδωσε το πρώτο δείγμα μέσω μιας δυνατής ατάκας του προσεχώς 50χρονου προπονητή, ο οποίος έκλεισε το... μάτι στην εθνική Γαλλίας και ουσιαστικά έθεσε οριστικό τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει άμεσα τα ηνία της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Η ιστορία μου με τους Μπλε δεν έχει τελειώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά και... φούντωσε τα σενάρια για πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Τρικολόρ, ιδίως από τη στιγμή που το μέλλον του Ντιντιέ Ντεσάν στην εθνική ομάδα παραμένει αβέβαιο για μετά το Μουντιάλ.

 

Τελευταία Νέα