Η Kingbet προτείνει: Iσορροπία στη Βραζιλία

Newsroom
Η Kingbet προτείνει: Iσορροπία στη Βραζιλία

bet365

Η 10η από τις 30 αγωνιστικές της Β’ Νορβηγίας ολοκληρώνεται σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις. Είναι η πρώτη «επαφή» των ομάδων με επίσημα παιχνίδια έπειτα από τρεις εβδομάδες.

Για την 11η αγωνιστική της Β’ Νορβηγίας η Σάντνες φιλοξενεί την ΚΦΟΥΜ Οσλο (19:00).

Είναι η όγδοη διαδοχική σεζόν της Σάντνες στην κατηγορία. Εχει παίξει και στην Α’, την τριετία 2012-2014. Εως τότε το Σάντνες ήταν η μόνη από τις 10 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας που δεν είχε ομάδα στην ανώτατη κλίμακα από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και έπειτα.

Μετά από 9 παιχνίδια στο τρέχον πρωτάθλημα, έχει 6 νίκες και 3 ήττες. Ερχεται από δύο επιτυχίες, και οι δύο εκτός έδρας, επί των Σκέιντ (1-0) και Σόγκνταλ (2-1). Στις 4 εντός έδρας υποχρεώσεις της έχει 2 νίκες και ισάριθμες ήττες.

Η ΚΦΟΥΜ Οσλο βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τη Σάντνες, έχοντας μία νίκη λιγότερη και δύο ισοπαλίες παραπάνω. Είναι η τέταρτη διαδοχική της περίοδος στην κατηγορία. Τερμάτισε στην πρώτη οκτάδα στις τρεις προηγούμενες.

Οι 8 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες. Η ίδια δέχεται γκολ εδώ και 13 εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.

Σε κάθε μία από τις 4 πιο πρόσφατες συναντήσεις της με τη Σάντνες σημείωσε από ένα γκολ. Οι 4 τελευταίες παρουσίες της στην έδρα της αντιπάλου της είχαν γκολ/γκολ. Επιλέγουμε τον άσο στο Σάντνες-ΚΦΟΥΜ Οσλο σε απόδοση 2.62.

Μεγάλο ντέρμπι στη Βραζιλία, Σάο Πάολο-Παλμέιρας (02:00). Την Πέμπτη στο Ρίο ντε Τζανέιρο κόντρα στην Μποταφόγκο η Σάο Πάολο πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις της, μένοντας χωρίς γκολ ενεργητικό για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα (1-0). Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα που γνώρισε μετά από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Παλμέιρας από την άλλη ήταν σαρωτική για άλλη μία αγωνιστική. Μετά την Μποταφόγκο φιλοδώρησε στο γήπεδό της με τέσσερα τέρματα και την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (4-2) και εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Είναι αήττητη για περισσότερους από τους δύο μήνες έχοντας ρεκόρ 14-4-0 σε όλες τις διοργανώσεις ανεξαρτήτως έδρας. Βλέπουμε το ντέρμπι πολύ μοιρασμένο και για αυτό θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία σε απόδοση 3.15.

Στη 01:00 διεξάγεται στην Αργεντινή η αναμέτρηση Βέλεζ Σάρσφιλντ-Ροζάριο Σεντράλ. Η πρώτη ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από τη Ράσινγκ σε ένα παιχνίδι που είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά σε γενικές γραμμές δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της. Μέχρι στιγμής κινείται κάτω από τις προσδοκίες με βάση το υλικό που διαθέτει.

Στη φιλοξενούμενη θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στον πάγκο της ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του. Αμφιλεγόμενη η επιλογή του, την οποία δεν είδαν με πολύ καλό μάτι οι οπαδοί της λόγω και του παρελθόντος του στην Μπόκα Τζούνιορς. Περιμένουμε από τη Βέλεζ να δείξει τις πραγματικές ικανότητές της και να επιβεβαιώσει τον άσο του 1.80.

 

Τελευταία Νέα