Έπιασε δουλειά ο Μάρτεν Αρτς στο Camp της AGA

Newsroom
Έπιασε δουλειά ο Μάρτεν Αρτς στο Camp της AGA

bet365

Σεμινάριο, προπόνηση και αξιολόγηση υπό τις οδηγίες του Μάρτεν Αρτς περιλάμβανε η δεύτερη μέρα του camp της Athens Goalkeepers Academy

Προσαρμοσμένη στο πρόγραμμα που είχε καταρτίσει ο Μάρτεν Άρτς ήταν η σημερινή (16/6) δεύτερη ημέρα του 11ου Goalkeeping Camp της Athens Goalkeepers Academy, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του ΣΕΦ, με χορηγό επικοινωνίας το Gazzetta

Ο Ολλανδός άνοιξε την ‘‘αυλαία’’ για σήμερα κάνοντας σεμινάριο στους τερματοφύλακες και τους προπονητές τερματοφυλάκων που αφορούσε το scouting και τις τοποθετήσεις ενός goalkeeper στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια, άπαντες βγήκαν για πρώτη φορά στο μεγάλο γήπεδο και ακολούθησαν το πρόγραμμα αξιολόγησης που είχε καταρτίσει ο κ. Αρτς. Φυσικά, η προπόνηση διεξήχθη υπό το βλέμμα των κύριων Έρικ Στιλ και Ζαν-Λουκ Ούμπερ, οι οποίοι αξιολογούσαν επίσης τους αθλητές.

Ανάμεσα στους δεκάδες τερματοφύλακες και προπονητές, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα από κάθε άκρη της Ελλάδας και από το εξωτερικό για να πάρουν μέρος στο 11ο Goalkeeping Camp by AGA, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν για ακόμη μία ημέρα τα μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων
.
Η GK Goalkeeper Academy του κ. Κώστα Γύπαρη από τα Χανιά δίνει δυναμικό ‘‘παρών’’ με 14 τερματοφύλακες, μεταξύ των οποίων και 3 γυναίκες! Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα και ο Επικεφαλής της Goalkeeper School Academy από την Ηλεία, κ. Ανδρέας Αντωνόπουλος. Η Σχολή του εκπροσωπείται από 6 τερματοφύλακες και 2 προπονητές. Τέλος, στο Camp συμμετέχει και τερματοφύλακας της Rizos Goalkeeper Academy, παρά το γεγονός ότι ο Επικεφαλής της Σχολής, κ. Δημήτρης Ρίζος, δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό να ταξιδέψει για προσωπικούς λόγους.
Μετά το φινάλε του προγράμματος του κ. Μάρτεν Άρτς, πάντως, την τιμητική τους είχαν οι προπονητές! Κι αυτό γιατί ο επί σειρά ετών εκπαιδευτής προπονητών της Αγγλικής Ομοσπονδίας, κ. Έρικ Στιλ, έκανε πρόγραμμα εκπαίδευσης προς όλους τους GK Coaches μέσα στο γήπεδο, στα πρότυπα εκείνων της UEFA και της FA! Φυσικά, όλοι οι προπονητές ενθουσιάστηκαν και άκουσαν με μεγάλη προσοχή τις πολύτιμες συμβουλές ενός θρύλου του χώρου τους!

Στο τέλος της ημέρας, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στα Camps της AGA, τερματοφύλακες και προπονητές είχαν την ευκαιρία να γευτούν ένα υπέροχο μεταπροπονητικό γεύμα αποτελούμενο από φρέσκα φρούτα. Πρόκειται για μία ευγενική χορηγία της επιχείρησης ‘‘Φρούτα Λαχαναγορα Ε26’’ του κ. Δημήτρη Κουκά και του προμηθευτή, κ. Βασίλη Κέτσο, τους οποίους η Athens Goalkeepers Academy ευχαριστεί θερμά!

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Παρασκευής (17/6). Η τρίτη και προτελευταία ημέρα του κορυφαίου ετήσιου ραντεβού για τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα θα αρχίσει με το σεμινάριο του κ. Έρικ Στιλ, στο οποίο θα αναλύσει την αγωνιστική συμπεριφορά του Τιμπό Κουρτουά στον τελικό του φετινού Champions League! Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης στο γήπεδο, το οποίο έχει καταρτίσει ο πολύπειρος Άγγλος εκπαιδευτής.

 

Τελευταία Νέα