Κάρλο Αντσελότι: Σαρωτική επικράτηση στο poll του Gazzetta για τον προπονητή της χρονιάς

Newsroom
Κάρλο Αντσελότι: Σαρωτική επικράτηση στο poll του Gazzetta για τον προπονητή της χρονιάς

bet365

Ο κόσμος του Gazzetta μίλησε. Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο προπονητής της σεζόν, συγκεντρώνοντας το εντυπωσιακό 56% των ψήφων. Εκτός «βάθρου» ο Πεπ Γκουαρδιόλα, δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Με αφορμή το φινάλε στην αγωνιστική περίοδο 2021/22, το Gazzetta έθεσε το εξής ερώτημα στους αναγνώστες του: ποιος είναι ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν; Περισσότεροι από 2.300 χρήστες απάντησαν στην «κάλπη» και το αποτέλεσμα δεν χωράει δεύτερη ερμηνεία. Τον άτυπο τίτλο κέρδισε με διαφορά ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης συγκέντρωσε το εντυπωσιακό 56% των ψήφων (1279), περισσότερους από όσους συγκέντρωσαν μαζί οι υπόλοιποι έξι της λίστας! Η επιστροφή της Βασίλισσας στον θρόνο του ισπανικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ειδικά με την πορεία που σημείωσε στα νοκ-άουτ του Champions League, αποτέλεσε πανίσχυρο «χαρτί» για τον Καρλέτο, ο οποίος έγραψε ιστορία και σε ατομικό επίπεδο όντας ο πρώτος τεχνικός στην ιστορία που κατακτά τέσσερις φορές το Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League.

Από εκεί και πέρα, τη 2η θέση κατέλαβε ο Γιούργκεν Κλοπ με το 22% των ψήφων (517). Ο χαμένος του τελικού του Παρισιού,, που όμως οδήγησε τη Λίβερπουλ σε μια άξια αναφοράς σεζόν στην οποία διεκδίκησε όλους τους διαθέσιμους τίτλους μέχρι την τελευταία εβδομάδα και κατέκτησε για πρώτη φορά τον υψηλού πρεστίζ θεσμό για το αγγλικό ποδόσφαιρο, το Κύπελλο Αγγλίας.

Στην 3η και τελευταία θέση του «βάθρου» συναντά κανείς όχι τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά τον Στέφανο Πιόλι. Οι αναγνώστες του Gazzetta κατέταξαν με την ψήφο τους τον allenatore της Μίλαν υψηλότερα με ποσοστό 8% έναντι 6% του Καταλανού τεχνικού, αμφότεροι πρωταθλητές στις αντίστοιχες λίγκες τους.

Με 5% ακολούθησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, κάτοχος του παρθενικού Conference League με τη Ρόμα, ενώ στις τελευταίες θέσεις έμειναν οι Ουνάι Έμερι και Όλιβερ Γκλάσνερ με 3%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του poll:

  1. Κάρλο Αντσελότι 56%
  2. Γιούργκεν Κλοπ 22%
  3. Στέφανο Πιόλι 8%
  4. Πεπ Γκουαρδιόλα 6%
  5. Ζοσέ Μουρίνιο 5%
  6. Ουνάι Έμερι 3%
  7. Όλιβερ Γκλάσνερ 3%

Τα αποτελέσματα του poll για τον προπονητή της χρονιάς

 

Τελευταία Νέα