Πάντος, Ντρένοβα, Τσιαπακίδης-Τρεις πρωταθλητές στο Football 360 summit

Πάντος, Ντρένοβα, Τσιαπακίδης-Τρεις πρωταθλητές στο Football 360 summit

bet365

Οι προπονητές που το 2022 κατέκτησαν τους τρεις τίτλους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League, θα είναι ομιλητές στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό συνέδριο στην Ελλάδα

Ιδιαίτερη βαρύτητα στις ακαδημίες και το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο δίνει το κορυφαίο ποδοσφαιρικό συνέδριο στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (4-5 Ιουνίου). Το 2nd Football 360 Summit με την υποστήριξη του Gazzetta θα αφιερώσει το συνολικό χρόνο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα -90 λεπτά και σίγουρα κάποιες... καθυστερήσεις- με παρουσιάσεις και «στρογγυλή τράπεζα» στα τμήματα υποδομής, τοποθετώντας στο πάνελ τρεις από τους κορυφαίους προπονητές της σεζόν που πέρασε στις αντίστοιχες αναπτυξιακές ηλικίες:
- Τάσος Πάντος, πρωταθλητής με την Κ15 του Ολυμπιακού
- Πέτρος Τσιαπακίδης, πρωταθλητής με την Κ17 του ΠΑΟΚ
- Αντρέας Ντρένοβα, το «δεξί χέρι» του Βαγγέλη Σάμιου, πρωταθλητής με την Κ19 του Παναθηναϊκού

Ξεκινώντας από τον «παλιό» της παρέας, ο Τάσος Πάντος μετά τους τίτλους που κατέκτησε ως παίκτης με τον Ολυμπιακό, οδήγησε και την ομάδα Παίδων των «ερυθρολεύκων» στον τίτλο. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι, οι μικροί του «Θρύλου» επικράτησαν 5-4 του ΠΑΟΚ. Ο αγαπημένος «Παντούρου» των φίλων του Ολυμπιακού είναι πλέον ένας εξειδικευμένος προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες, κάτοχος διπλώματος UEFA Elite Youth. Στο 2nd Footbal 360 Summit θα παρουσιάσει την ενότητα: «Υβριδικά συστήματα και επιθετική οργάνωση: δημιουργώντας χώρο και αριθμητική υπεροχή στις πτέρυγες και τον άξονα, με αντίθετη κίνηση».

«Μαγεία» ήταν η εφετινή Κ17 του ΠΑΟΚ που έφτασε σχετικά εύκολα στον τίτλο του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League. Οι περισσότεροι παίκτες της στελέχωσαν την εθνική ομάδα U17 που έφτασε έως την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αποκλείστηκε αήττητη, Αρχιτέκτονας της επιτυχίας του ΠΑΟΚ είναι ο Πέτρος Τσιαπακίδης, κάτοχος πιστοποίησης UEFA A και η παρουσίασή του στο συνέδριο τιτλοφορείται: «Προπονήσεις παικτών ατομικά/σε γκρουπ με στόχο την ένταξη στην πρώτη ομάδα»

Ο Αντρέας Ντρένοβα παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αρκετά σημαντική προπονητική πείρα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες Παθιακάκη όπου τον «εντόπισε» ο Παναθηναϊκός πριν από μία πενταετία. Ο προπονητής UEFA A ανέβηκε σταδιακά τα σκαλοπάτια και από το 2021 ανέλαβε βοηθός του Βαγγέλη Σάμιου στην Κ19. Μαζί, οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, επιτυχία που συνεπάγεται και την πρώτη συμμετοχή των «Πράσινων» στο UEFA Youth League.
Στο 2nd Football 360 Summit ο Ντρένοβα θα παρουσιάσει : «Πώς συνδυάζεται η αποτελεσματική εκπαίδευση με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επιτυγχάνοντας το στόχο της νίκης, χωρίς να γίνεται εμμονή»

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και διάδραση με το κοινό, με συμμετέχοντες τους τρεις προπονητές, τον τεχνικό της εθνικής ομάδας Κ19, Τάσο Θέο και τον βοηθό προπονητή στην Κ19 του Ερυθρού Αστέρα, Τέλμαν Παπαδόπουλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα