Τσιτσαρίτο: Ξέσπασε σε κλάματα on-camera, «έχω να δω τα παιδιά μου πάνω από έναν χρόνο»

Τσιτσαρίτο: Ξέσπασε σε κλάματα on-camera, «έχω να δω τα παιδιά μου πάνω από έναν χρόνο»

Newsroom
Τσιτσαρίτο: Ξέσπασε σε κλάματα on-camera, «έχω να δω τα παιδιά μου πάνω από έναν χρόνο»

bet365

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Τσιτσαρίτο μίλησε για τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά τον χωρισμό του με την πρώην του σύντροφο και έβαλε τα κλάματα όταν δήλωσε πως έχει να δει τα παιδιά του πάνω από έναν χρόνο.

Βαθιά εξομολόγηση από τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες, αναφορικά με τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο πολύπειρος μεξικανός στράικερ των Λος Άντζελες Γκάλαξι, το όνομά του οποίου συνδέθηκε μεταγραφικά με την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό συνδρομητικό κανάλι και αποκάλυψε πως έχει να δει πάνω από έναν χρόνο τα δύο παιδιά του, Νόα και Νάλα, λόγω της διάστασής του με την πρώην σύντροφό του, Σάρα Κοάν

Μιλώντας στην κάμερα του «VIX», ο πρώην διεθνής Μεξικανός, μάλιστα, δεν άντεξε το συναισθηματικό βάρος και ξέσπασε σε κλάματα.

«Έχω πονέσει πολύ. Δεν ήθελα να ξέρουν πώς είμαι, αλλά φυσικά, είναι οι δύο άνθρωποι που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου. Εύχομαι τα πράγματα ναήταν διαφορετικά, αλλά δεν είναι και δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να το κρατάω μέσα μου, να μαθαίνω να ζω με αυτό.

«Είναι πολύ σκληρό να ζεις μακριά από τα παιδιά σου. Δεν το έχω δείξει, αλλά αυτά τα δύο χρόνια ο κόσμος έλεγε για μένα ότι είμαι κακός πατέρας, ενώ δεν έχουν την παραμικρή ιδέα, δεν έχω ποστάρει το παραμικρό στα social media, οπότε πώς ξέρουν όλοι αυτοί αν είμαι καλός πατέρας ή όχι»
, δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε, παραδεχόμενος τα λάθη από μεριάς του που τον έφεραν σε αυτή τη θέση.

«Δεν ήμουν ο καλύτερος σύντροφος, ούτε ο πατέρας που ήθελα να είμαι. Δεν ήμουν ο καλύτερος φίλος ή ο άνθρωπος που ήθελα να είμαι.

 

Τελευταία Νέα