Η αναφορά της FIFPRO στη συμμετοχή γυναικών στο Δ.Σ. του ΠΣΑΠΠ

Newsroom
Η αναφορά της FIFPRO στη συμμετοχή γυναικών στο Δ.Σ. του ΠΣΑΠΠ

bet365

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών έκανε ειδική αναφορά στην εκλογή γυναικών στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΠΠ.

Η εκλογή και η συμμετοχή δύο γυναικών στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών) έγινε σημείο αναφοράς από τη FIFPRO, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών.

«Η Χαρούλα Δημητρίου και η Ελένη Κακαμπούκη, και οι δύο Ελληνίδες διεθνείς, εξελέγησαν από τους συναδέλφους τους, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του ΠΣΑΠΠ, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα. Η Δημητρίου εξελέγη στη θέση του γενικού γραμματέα, με την Κακαμπούκη να γίνεται Επικεφαλής Ανάπτυξης Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Η Φανή Δοϊρανλή έγινε επίσημα η πρώτη γυναίκα που ψήφισε σε εκλογές του ΠΣΑΠΠ. Περίπου 100 παίκτες, άνδρες και γυναίκες, παραβρέθηκαν στη γενική συνέλευση στην οποία παρέμεινε στη θέση του προέδρου ο πρώην τερματοφύλακας Γιώργος Μπαντής. Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της FIFPRO Simon Colosimo και ο ανώτερος νομικός σύμβουλος Loic Alves παρευρέθηκαν στη γενική συνέλευση» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα