H Kingbet έχει... κονέ και στη Νορβηγία, στο γειτονικό και φιλικό Ααλεσουντ

Newsroom
H Kingbet έχει... κονέ και στη Νορβηγία, στο γειτονικό και φιλικό Ααλεσουντ

bet365

Δύο αναμετρήσεις από την έκτη αγωνιστική του νορβηγικού πρωταθλήματος περιλαμβάνει η σημερινή «έμπνευση» της King Bet.

Η δευτεραθλήτρια την τελευταία διετία Μόλντε έχει διαδοχικές νίκες στο γειτονικό Ααλεσουντ, ενώ η Χαμ Καμ, η οποία επέστρεψε φέτος στην κατηγορία μετά από 14χρονη απουσία, πέρασε νικηφόρα πριν από μερικές εβδομάδες από το Οσλο, έστω σε φιλικό.

Ααλεσουντ - Μόλντε

Μετά από απουσία ενός έτους, η Ααλεσουντ επέστρεψε στην Α’ Νορβηγίας. Για την έκτη αγωνιστική φιλοξενεί την πρωταθλήτρια του 2019, Μόλντε.

Η Ααλεσουντ είναι αήττητη στα δύο εντός έδρας παιχνίδια της: 1-0 την Κρίστιανσουντ (52’), 2-2 με την Τρόμσο: προηγήθηκε στο 18’ και το 69’, δέχτηκε τα γκολ στο 51’ και το 95’.

Τέσσερις βαθμούς έχει και η δευτεραθλήτρια την τελευταία διετία, και πρωταθλήτρια πριν από τρία χρόνια, Μόλντε, όσον αφορά τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα: 3-1 τη Στρόμσγκοντσετ με ανατροπή ημιχρόνου, 0-0 με την ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη Νορβηγία (26), Ρόζενμποργκ. Οι 4 από τις 6 πιο πρόσφατες εκτός έδρας υποχρεώσεις της στη λίγκα εμφάνισαν N/G.

Η Μόλντε νίκησε στις 6 από τις 7 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους, συμπεριλαμβανομένων τριών φιλικών – οι δύο πόλεις απέχουν 81 χλμ. Σε επίπεδο πρωταθλήματος η Μόλντε έχει 8 διαδοχικές επιτυχίες στο «Κόλορ Λάιν Στάντιον» της αντιπάλου της. Το διπλό είναι το σημείο μας από τη σημερινή τους μονομαχία που ξεκινάει στις 19:00.

Βαλερένγκα - Χαμ Καμ

Βαλερένγκα και Χαμ Καμ μονομαχούν επίσης για την έκτη αγωνιστική του νορβηγικού πρωταθλήματος, στις 21:00.

Η Βαλερένγκα έχει δύο στα δύο εντός έδρας: 2-1 τη Χάουγκεσουντ, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, και 1-0 τη Γιερβ, με αυτογκόλ στο 82’. Ηταν το 15ο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι της στο πρωτάθλημα που δεν έχασε (9 νίκες). Οι 11 από τις 16 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα είχαν «2-3 γκολ».

Η Χαμ Καμ επανήλθε φέτος στην κατηγορία μετά από απουσία 14 ετών. Στα δύο έως τώρα εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχασε 2-1 από την Τρόμσο (ισοφάρισε στο 15’, δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο 51’) και ήρθε 2-2 με την Κρίστιανσουντ, σε μία αναμέτρηση που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε στο 44’ και το 85’.

Τη Βαλερένγκα τη συνάντησε και πριν από ενάμιση μήνα σε φιλικό, στην ίδια έδρα, και επικράτησε 3-1. Μαζί με άλλο ένα φιλικό που ακολούθησε, 2-1 εκτός έδρας τη Στρόμσγκοντσετ, έχει τέσσερα διαδοχικά G/G+Over εκτός έδρας.

Φιλικές ήταν και οι αμέσως δύο προηγούμενες συναντήσεις των δύο αποψινών αντιπάλων, 3-2 η Βαλερένγκα, 4-1 η Χαμ Καμ, και οι δύο εκτός έδρας. Οι 7 από τις 11 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους σε επίπεδο πρωταθλήματος είχαν «2-3 γκολ». Επιλέγουμε στο σημερινό στοιχημα κουπονι το ακριβές σκορ 1-2 υπέρ της Χαμ Καμ με απόδοση 16.50.

 

Τελευταία Νέα