Κύπελλο Τουρκίας: «Ελληνικός» τελικός, κόντρα στη Σίβασπορ του Γούτα η Καϊσέρισπορ του Κολοβέτσιου

Κύπελλο Τουρκίας: «Ελληνικός» τελικός, κόντρα στη Σίβασπορ του Γούτα η Καϊσέρισπορ του Κολοβέτσιου

bet365

Η Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα «τσέκαρε» το εισιτήριο της στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου.

Εκτός από το πρωτάθλημα της Τουρκίας, το οποίο κατέκτησε η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα - Σιώπη και το Κύπελλο θα καταλήξει σε ομάδα που αγωνίζεται Έλληνας ποδοσφαιριστής! Η Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου επικράτησε με 4-2 της «Τράμπζον» και προκρίθηκε στον τελικό, όπου απόψε (11/5) έμαθε την αντίπαλο της. Η Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα αναδείχθηκε ισόπαλη στη ρεβάνς με σκορ 1-1 κόντρα στην Αλάνιασπορ και χάρη στη νίκη της στο πρώτο ματς (2-1) πήρε την πρόκριση στον τελικό. O τελικός θα γίνει στο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης στις 26 Μαΐου και η νικήτρια θα βγει στα Play Off του Europa League, ενώ στο πρωτάθλημα αμφότερες είναι μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα