Η Ατλέτικο Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα για να διδάξει ποδόσφαιρο (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα για να διδάξει ποδόσφαιρο (vid)

Newsroom
Η Ατλέτικο Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα για να διδάξει ποδόσφαιρο (vid)

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης διοργανώνει ποδοσφαιρικό camp για παιδιά από 6 έως 17 ετών καθώς επίσης και σεμινάρια για προπονητές.

Μία εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων ποδοσφαίρου αποφάσισε να επισκεφτεί την Αθήνα προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει γνώσεις, φιλοσοφία και τα «μυστικά» του ποδοσφαίρου. Η Ατλέτικο Μαδρίτης σε συνεργασία με τον Άρη Βούλας θα διοργανώσουν ποδοσφαιρικό camp για παιδιά από 6 έως 17 ετών και σεμινάρια προπονητών. Από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Άρη Βούλας, προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων της πρωταθλήτριας Ισπανίας 2021, και κάτοχοι διπλώματος UEFA PRO θα διδάξουν την φιλοσοφία, τον τρόπο παιχνιδιού και τις αξίες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι καλύτεροι αθλητές θα επιλεχθούν από τους προπονητές της Ατλέτικο και θα ταξιδέψουν για να προπονηθούν με τα αντίστοιχα τμήματα της ισπανικής ομάδας.

Στα προπονητικά σεμινάρια θα αναλυθούν λεπτομέρειες για τον τρόπο παιχνιδιού σε άμυνα κι επίθεση, τακτική, ασκησιολόγιο, διαχείριση καταστάσεων

Οι εγγραφές άνοιξαν και θα διατηρηθεί σειρά προτεραιότητας αφού οι θέσεις είναι περιορισμένες. Πατήστε ΕΔΩ και δηλώστε συμμετοχή. Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι στις 31/05/2022.

Link εγγραφής: https://en.atleticodemadrid.com/atm/athens

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Δημήτρης Μπογατσιώτης

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: +30 694 444 3351

Madrid1

madrid2

madrid3

madrid4

madrid5

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα