H Kingbet «ξεζουμίζει» τα ματς του Europa και του Conference

Newsroom
H Kingbet «ξεζουμίζει» τα ματς του Europa και του Conference

bet365

Τρίτη ευρωπαϊκή βραδιά στη σειρά. Απόψε θα μάθουμε τα ζευγάρια των τελικών σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ που θα διεξαχθούν σε Σεβίλλη και Τίρανα αντίστοιχα.

Καλημέρα. Τι ζήσαμε δύο ημέρες στο Τσάμπιονς Λιγκ; Γι’ αυτό είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο Γιουρόπα Λιγκ οι στοιχηματικές εταιρίες βλέπουν γερμανικό «εμφύλιο» στον τελικό. Η αλήθεια είναι πως τόσο η Άιντραχτ όσο και η Λειψία έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Το κλαμπ της Φρανκφούρτης έχει προίκα το 2-1 στο Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ενώ οι «κόκκινοι ταύροι» το φτωχό πλην τίμιο 1-0 με το οποίο επιβλήθηκαν εντός έδρας της Ρέιντζερς.

Δεν βλέπουμε να χάνει η Γουέστ Χαμ. Και στον προηγούμενο γύρο δεν κατάφερε να επικρατήσει στο πρώτο ματς στο οποίο υποδέχθηκε τη Λιόν, ωστόσο στη ρεβάνς ήταν σίφουνας και με το εμφατικό 3-0 έστησε πάρτι πρόκρισης επί γαλλικού εδάφους. Ικανότατη η Άιντραχτ, έχει αυτοπεποίθηση, δυνατή έδρα, αμφιβάλλουμε όμως κατά πόσο μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την πρόκληση αλλά και τη δεδομένη πίεση μίας ομάδας με ποιότητα και σημαντικές παραστάσεις. Μας καλύπτει το combo X2+G/G που κυμαίνεται στο 2.50.

Στο άλλο ζευγάρι, μπορεί το ματς να γίνεται στη Σκωτία, σωστά όμως δίνεται φαβορί η Λειψία, αφού τακτικά η αναμέτρηση τής ταιριάζει, έχοντας την ευκαιρία να παίξει πίσω από την μπάλα και να χτυπήσει στην κόντρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θεωρούμε πως υπάρχει αξία σε κάποια επιλογή.

Περνάμε τώρα στο Κόνφερενς Λιγκ στα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος. Στο κατάμεστο «Ολίμπικο» της Ρώμης η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο φιλοξενεί τη Λέστερ. Πρώτο παιχνίδι 1-1 στην Αγγλία, με τη Λέστερ σαφώς ανώτερη. Παιχνίδι που θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό στην τακτική και μοιάζει εξαιρετικά ισορροπημένο και αμφίρροπο. Δεν αποκλείουμε μία ακόμα ισοπαλία με την οποία η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση. Μέχρι 3.50 βρίσκουμε το Χ.

Στο Μαρσέιγ – Φέγενορντ δεν χρειάζεται να μπλέξουμε με σημεία. Η επιλογή του combo G/G+Over προκύπτει αβίαστα. Φτάνει το 1.85 και συνοδεύει συμπληρώνει την τριάδα. «Οσα φάμε και όσα βάλουμε» η προσέγγιση της Φέγενορντ, είτε παίζει εντός είτε εκτός έδρας. Οι Γάλλοι δεν απέφυγαν την παραβίαση της εστίας τους στο «Βελοντρόμ» ούτε εναντίον της Καραμπάγκ, ούτε κόντρα στη Βασιλεία, ούτε απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

 

Τελευταία Νέα