Ραϊόλα: «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ραϊόλα: «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες»!

bet365

Απίθανο! Ο Μίνο Ραϊόλα τελικά ζει! «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες, φαίνεται ότι έχω την ικανότητα και ν' αναστηθώ» ανέφερε σε επίσημη τοποθέτηση!

Αδιανόητα πράγματα την 28η του Απρίλη του 2022, με τον Μίνο Ραϊόλα να παρουσιάζεται ως νεκρός από ασθένεια, να κυκλοφορεί η είδηση παντού στα μεγαλύτερα Media του πλανήτη, τις ομάδες να βγάζουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις και τελικά... εκείνον να ζει!

Μετά τις πληροφορίες που μετέφεραν άμεσοι συνεργάτες του, το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί, αλλά και ο Δρ.Αλμπέρτο Ζανγκρίλο από το San Raffaele Hospital από το Μιλάνο, ήρθε και η επιβεβαίωση.

«Η παρούσα κατάσταση της υγείας μου για όσους αναρωτιούνται: Εκνευρισμένος που με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες! Mάλλον έχω τη δυνατότητα ν' ανασταίνομαι» έγραψε στο προφίλ του στα social media!

Το απόλυτο μπάχαλο με την είδηση του θανάτου

Λίγες στιγμές αφότου είδε το φως της δημοσιότητας μια είδηση που τον ήθελε να έχει φύγει από τη ζωή στα 54 του χρόνια, όντας στο νοσοκομείο με βαριά ασθένεια στους πνεύμονες -την οποία αναπαρήγαγαν τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites παγκοσμίως- πολλοί δημοσιογράφοι σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, επισημαίνοντας ότι ο Μίνο Ραϊόλα είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά ακόμα εν ζωή!

Τα μαζικά tweets που εύχονταν να «αναπαυθεί εν ειρήνη», αντικαταστάθηκαν με εκείνα που μιλούσαν για fake news, μέχρι που ο ίδιος ο πολύπειρος μάνατζερ μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter έδωσε το παρών, δίνοντας τέλος στα αναρίθμητα δημοσιεύματα σε όλο τον κόσμο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα