Μπουφόν: Η γκάφα της καριέρας του κόντρα στην Περούτζια, οπαδοί ζητούν να αποσυρθεί

Μπουφόν: Η γκάφα της καριέρας του κόντρα στην Περούτζια, οπαδοί ζητούν να αποσυρθεί

Μπουφόν: Η γκάφα της καριέρας του κόντρα στην Περούτζια, οπαδοί ζητούν να αποσυρθεί

bet365

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς της Πάρμα κόντρα στην Περούτζια, κάνοντας χάρισμα το 2-0 με ανεπανάληπτη γκάφα και αρκετοί οπαδοί εξέφρασαν την επιθυμία τους να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Τα λάθη δεν ήταν ποτέ χαρακτηριστικό γνώρισμα του Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο Ιταλός πορτιέρε έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους πιο σταθερούς και ποιοτικούς γκολκίπερ της σύγχρονης και όχι μόνο ιστορίας, αποτελώντας εγγύηση για την άμυνα είτε της Γιουβέντους, είτε της εθνικής Ιταλίας. Οι γκάφες, όμως, συμβαίνουν και στους καλύτερους. Όπως συνέβη και στον «Τζίτζι», στην αναμέτρηση της Πάρμα κόντρα στην Περούτζια. Μόνο που στην περίπτωση του 44χρονου, πια, τερματοφύλακα, αποτέλεσε αφορμή για αρκετούς φιλάθλους να ζητήσουν την απόσυρσή του από την ενεργό δράση!

Ο Μπουφόν πράγματι υπέπεσε σε μία γκέλα άνευ προηγουμένου για τα δικά του κυβικά και στάνταρ, ανεπανάληπτη στην καριέρα του. Μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα και με το σκορ ήδη στο 1-0 υπέρ της Περούτζια, ο Ιταλός θέλησε να υποδεχθεί τη μπάλα από την πάσα του αμυντικού του και χωρίς να πιέζεται βρήκε... αέρα, δίνοντας την ευκαιρία στον Ολιβιέρι να σκοράρει με κενή εστία. Κάτι, λοιπόν, το ολέθριο λάθος του, κάτι και η αδυναμία του να προλάβει στο σπριντ τον κατά 21 χρόνια νεότερο στράικερ και να αποσοβήσει το γκολ, έδωσαν τροφή σε ορισμένους φαν μέσω social media να ζητήσουν από τον «Τζίτζι» να κρεμάσει παπούτσια και γάντια.

«Μισώ να βλέπω τον Μπουφόν σε τέτοια κατάσταση. Σε αυτό το σημείο, απλά τα μαζεύεις και αποσύρεσαι.

«Κάποιες φορές, πρέπει κάποιος να σου πει ότι είναι στιγμή να αποσυρθείς. Ακόμα κι αν σε λένε Τζιανλουίτζι Μπουφόν», έγραψαν μερικοί χρήστες στα social media για τον Τζίτζι, ο οποίος έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του στην Πάρμα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όταν και θα είναι αισίως 46 ετών!

 

Τελευταία Νέα