Φινάλε Α1 Κατηγορίας στην ΕΠΣΗ: Το Fair Play από την Ένωση και τους ΑΟΤ και Ρωμανό

Newsroom
Φινάλε Α1 Κατηγορίας στην ΕΠΣΗ: Το Fair Play από την Ένωση και τους ΑΟΤ και Ρωμανό

bet365

Κίνηση Fair Play στο τοπικό πρωτάθλημα Ηρακλείου καθώς στα παιχνίδια της επόμενης Τετάρτης, στα γήπεδα Τυμπακίου και Ρωμανού θα βρίσκονται αντιπροσωπείες από τις διοικήσεις των συνδιεκδικητών του τίτλου.

Η σχετική ενημέρωση από την Ένωση αναφέρει τα εξής:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ ενόψει της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη του Πάσχα 27 Απριλίου, και προκειμένου να διαφυλάξει την αξιοπιστία και τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που διέπει την φιλοσοφία της, αποφάσισε τα εξής:

Μετά από επικοινωνία με τις διοικήσεις των ομάδων ΑΟ Τυμπακίου και ΑΟ Ρωμανού, που είναι οι διεκδικητές του τίτλου του πρωταθλητή και κατόπιν θετικής τους ανταπόκρισης, στους αγώνες ΑΟ Τυμπακίου - ΠΑΟ Δειλινών και Ρωμανός - ΠΑΝΟΜ θα βρίσκονται ως επίσημοι προσκεκλημένοι παράγοντες των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο.

Δηλαδή στο γήπεδο Τυμπακίου θα παραστεί αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ρωμανού και στο γήπεδο της Ελιάς θα βρίσκεται αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΑΟ Τυμπακίου. Μετά το τέλος των αγώνων, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Πρωταθλήματος θα δώσουν το παρών στο γήπεδο της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας και θα κάνουν την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στον πρωταθλητή, παρουσία της αντιπροσωπείας της διοίκησης του συνδιεκδικητή.

Mαλιστα το απόγευμα της Τετάρτης το Κύπελλο και τα μετάλλια θα βρίσκονται στα γραφεία της ΕΠΣΗ και μετά το τέλος των αγώνων ο πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης θα κατευθυνθούν στο γήπεδο που θα γίνει η απονομή.

Πρόκειται για μια ενέργεια που εξυψώνει το Fair Play στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο με τα σωματεία των συνδιεκδικητών ΑΟΤ και Ρωμανού να αποδέχονται αμέσως την πρόταση της ΕΠΣΗ για την τελευταία αγωνιστική».

 

Τελευταία Νέα