Ρέιντζερς - Σέλτικ: Μέλος του επιτελείου των φιλοξενούμενων χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι έπειτα από ρίψη μπουκαλιού!

Newsroom
Ρέιντζερς - Σέλτικ: Μέλος του επιτελείου των φιλοξενούμενων χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι έπειτα από ρίψη μπουκαλιού!

bet365

Τραυματισμός σημειώθηκε στο επιτελείο της Σέλτικ έπειτα από ρίψεις μπουκαλιών κατά τη διάρκεια του «Old Firm», με αποτέλεσμα μέλος της ομάδας να χρειαστεί ράμματα στο κεφάλι!

Ευτράπελα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του «Old Firm», όταν οπαδοί της Ρέιντζερς πέταξαν γυάλινα μπουκάλια προς την πλευρά της Σέλτικ τη στιγμή που οι Κέλτες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Όπως αποκάλυψαν μάλιστα οι φιλοξενούμενοι μετά το φινάλε του αγώνα, άνθρωπος της ομάδας δέχθηκε στο κεφάλι ένα από τα αντικείμενα που εκτοξεύθηκαν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ράμματα και ιατρική φροντίδα.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένα μέλος του επιτελείου μας χτυπήθηκε από γυάλινο μπουκάλι. Χρειάστηκε άμεση ιατρική επέμβαση και ράμματα στο κεφάλι. Το ζήτημα πλέον είναι στα χέρια της σκωτσέζικης αστυνομίας» ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Σέλτικ, με τον τεχνικό των Σκωτσέζων, Άγγελο Ποστέκογλου να καταδικάζει από την πλευρά του τη ρίψη των αντικειμένων.

«Νομίζω ότι είναι ΟΚ. Έκανε μερικά ράμματα. Είναι απογοητευτικό, επειδή αυτό το παιχνίδι προβάλλεται σε όλο τον κόσμο και ξεχωρίζει. Δύο ομάδες δίνουν τα πάντα μεταξύ τους, για την πρώτη και τη δεύτερη θέση. Δεν χρειάζεται δύο ηλίθιους για να το καταστρέφουν» ήταν τα λόγια του.

 

Τελευταία Νέα