Οι Μοράρ, Φιλίπ κέρδισαν με τη Ντιναμό και οι δηλώσεις τους είχαν «κάτι» από Ελλάδα

Newsroom
Οι Μοράρ, Φιλίπ κέρδισαν με τη Ντιναμό και οι δηλώσεις τους είχαν «κάτι» από Ελλάδα

bet365

Ο πρώην φορ του Παναιτωλικού και ο παλιός μπακ της ΑΕΛ είναι πλέον συμπαίκτες στη Ντιναμό και με αφορμή ένα όμορφο σημερινό γκολ του πρώτου στις τοποθετήσεις τους η κουβέντα... πήγε στην εδώ παρουσία τους.

Συμπαίκτες στη Ντιναμό Βουκουρεστίου είναι πλέον οι Βλαντ Μοράρ και Φιλίπ Στελιάνο, που για λίγες μόνο ημέρες δεν υπήρξαν αντίπαλοι στην Ελλάδα, αφού ο πρώτος, φορ, ήταν μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου του 2020 στον Παναιτωλικό, ενώ ο δεύτερος, αριστερός μπακ, υπέγραψε λίγο αργότερα στην ΑΕΛ.


Από τα μέσα Φλεβάρη είναι μαζί στη Ντιναμό και σήμερα (1/4) η ομάδα τους επικράτησε 2-0 της Τσίντια, αποτέλεσμα που της έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ο Μοράρ ήταν εκείνος που με πολύ ωραίο τρόπο άνοιξε το σκορ, ενώ ο Φιλίπ πιστώνεται την ασίστ για το τέρμα του Ιρομπίσο που στο 81’ διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα και αμφότεροι χαρακτηρίστηκαν από τα εκεί ΜΜΕ ως οι «πρωταγωνιστές» του αγώνα. Ετσι μίλησαν στα media και οι… ατάκες τους είχαν «κάτι» από Ελλάδα.

Βλέπετε ο 28χρονος ακραίος οπισθοφύλακας σχολίασε, μεταξύ άλλων, για τη φάση του 66’ που ο Μοράρ βρήκε δίχτυα όταν απέφυγε τους πάντες πως «με ξάφνιασε που δεν μπορούσε να τον κόψει κάποιος, παραλίγο να το κάνω εγώ, μόλις που πρόλαβα να κάνω στην άκρη». Τότε ο 29χρονος επιθετικός του απάντησε αφοπλιστικά: «Μάλλον θα πρέπει να σου δείξω κάποια γκολ μου από την Ελλάδα που δεν με πρόλαβες!».

Ο Ρουμάνος στράικερ σημείωσε 16 τέρματα σε 50 εμφανίσεις του στη μεγάλη κατηγορία με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα