Ο τερματοφύλακας της Σερλκ Μπριζ, Μιγκέλ Βαν Νταμ πέθανε στα 28 από λευχαιμία

Newsroom
Ο τερματοφύλακας της Σερλκ Μπριζ, Μιγκέλ Βαν Νταμ πέθανε στα 28 από λευχαιμία

bet365

Επειτα από σκληρή μάχη με τη λευχαιμία, ο τερματοφύλακας της Σερλκ Μπριζ, Μιγκέλ Βαν Νταμ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών.

Επειτα από μακρά μάχη με τη λευχαιμία, ο Μιγκέλ Βαν Νταμ, υπέκυψε και έφυγε από τη ζωή μόλις στα 28 του αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και τη μικρή του κόρη.

Ο 28χρονος ήταν ένας από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, καθώς είχε διαγνωστεί με λευχαιμία στις εξετάσεις ρουτίνας πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του το καλοκαίρι του 2016. Παρά τις θεραπείες που απέδωσαν κι επέστρεψε στα γήπεδα το 2019, ένα χρόνο αργότερα ο εφιάλτης επέστρεψε πιο επιθετικά και λίγες μέρες πριν μάθει ότι θα γίνει πατέρας, οι γιατροί τον είχαν προϊδεάσει πως αυτή τη φορά η μάχη θα ήταν άνιση.

Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, η οποία τον περασμένο Μάιο έφερε στον κόσμο την μικρή τους κόρη.

«Ο μπαμπάς έφυγε για τον τελευταίο του αγώνα χθες βράδυ, έναν αγώνα που δεν μπορεί πια να κερδηθεί. Πάλεψες σαν λιοντάρι και είμαστε ευγνώμονες για αυτό που ήσουν. Ένα παράδειγμα για όλους. Με έκανες να καταλάβω πως δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση, ακόμη κι αν υπάρχει μια χαραμάδα ελπίδας. Τώρα αναπαύσου, το αξίζεις, απαλλαγμένος από όλους τους πόνους σου. Μια αγκαλιά από τα δύο κορίτσια σου. Θα τα πούμε αργότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σύζυγος του Μιγκέλ Βαν Νταμ.

@Photo credits: IG: miguelvd16
 

Τελευταία Νέα