Γιακουμάκης: Το αποθεωτικό αφιέρωμα των «Times»

Νίκος Κικίδης
Γιακουμάκης: Το αποθεωτικό αφιέρωμα των «Times»

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Σέλτικ στη Σκωτία και οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις τράβηξαν μέχρι και την προσοχή των «Times»!

Μετά τα απίθανα που έκανε στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φένλο, ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει καταφέρει να σαγηνέψει και τον κόσμο της Premiership! Παρά το δύσκολο ξεκίνημα και τον φτωχό απολογισμό του ενός γκολ με τη Σέλτικ μέχρι τον Ιανουάριο, ο Έλληνας επιθετικός έχει διαλύσει όλα τα κοντέρ μέσα στο 2022 και δεν δείχνει καμία διάθεση να σταματήσει.

Τα 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και τα δυο χατ τρικ άλλωστε αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, με τις εντυπωσιακές επιδόσεις του μπροστά από τα αντίπαλα καρέ να τραβούν μέχρι και την προσοχή των «Times»!

Το περίφημο βρετανικό Μέσο με έδρα το Λονδίνο δημιούργησε ένα ολόκληρο αφιέρωμα για τη μεταγραφή του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ στη Σέλτικ και χαρακτήρισε ως καθαρή «κλοπή» τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που εκταμίευσαν οι Κέλτες το προηγούμενο καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν από τη Φένλο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Άγγλοι δεν δίστασαν να συνδέσουν το όνομά του με «ιερά τέρατα» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως οι Μάρκο Φαν Μπάστεν και Λούις Σουάρες, συγκρίνοντας τις επιδόσεις τους κατά την περίοδο που αγωνίζονταν όλοι στην Ολλανδία!

Ακόμα πάντως κι αν θεωρηθεί από κάποιους υπερβολικό, το δεδομένο είναι πως ο Γιακουμάκης έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κερδίσει την καθολική αποδοχή στη Σκωτία και τα αποθεωτικά λόγια από ένα Μέσο με το κύρος των «Times» αποτελούν το επιστέγασμα της εντυπωσιακής του πορείας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα