Βραζιλιάνοι παίκτες της Σαχτάρ και της Ντιναμό Κιέβου ζητούν βοήθεια για να φύγουν άμεσα από την Ουκρανία (vid)

Newsroom
Βραζιλιάνοι παίκτες της Σαχτάρ και της Ντιναμό Κιέβου ζητούν βοήθεια για να φύγουν άμεσα από την Ουκρανία (vid)

bet365

Βραζιλιάνοι παίκτες της Σαχτάρ και της Ντιναμό Κιέβου συγκεντρώθηκαν σε ξενοδοχείο μαζί με τις οικογένειές τους κι έκαναν έκκληση στις Αρχές της πατρίδας τους, προκειμένου να τους βοηθήσουν να φύγουν άμεσα από την Ουκρανία.

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και εννέα τραυματιστεί από τον βομβαρδισμό των δυνάμεων της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Από την άλλη το πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου δεν θα συνεχιστεί, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, μετά το γεγονός ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα.

Την ίδια στιγμή Βραζιλιάνοι παίκτες που αγωνίζονται στη Σαχτάρ και την Ντιναμό Κιέβου συγκεντρώθηκαν μαζί με τις οικογένειές τους σε ξενοδοχείο στο Κίεβο και έκαναν έκκληση για βοήθεια στις Αρχές της Βραζιλίας, ώστε να μπορέσουν να τους βοηθήσουν να φύγουν άμεσα από την Ουκρανία.

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα