Σεφτσένσκο για Ουκρανία: «Υπερήφανος για την Ουκρανία, ενωμένοι θα κερδίσουμε»

Βασίλης Μπαλατσός
Σεφτσένσκο για Ουκρανία: «Υπερήφανος για την Ουκρανία, ενωμένοι θα κερδίσουμε»

bet365

Ο εμβληματικός Αντρέι Σεφτσένκο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Social Media έστειλε το μήνυμα του σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα στη χώρα του την Ουκρανία και τη Ρωσία.

Τεταμένη είναι η κατάσταση ανάμεσα στην Ουκρανία και στη Ρωσία με το ενδεχόμενο της της πολεμικής σύρραξης να φαντάζει όλο και πιο πιθανό. Ο πρώην διεθνής επιθετικός και ομοσπονδιακός τεχνικός των Ουκρανών, Αντρέι Σεφτσένκο με ανάρτηση του στο Twitter έστειλε το μήνυμα του για τις εξελίξεις και εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τη χώρα του, ενώ έστειλε και μήνυμα ενότητας.

«Αυτή η χώρα είναι η πατρίδα μου. Ήμουν πάντα υπερήφανος για τους συμπατριώτες και την πατρίδα μου. Έχουμε περάσει πολλές δύσκολες στιγμές, ειδικά τα τελευταία 30 χρόνια που συσταθήκαμε ως ανεξάρτητο κράτος. Ένα έθνος από ειλικρινείς, εργατικούς ανθρώπους, που λατρεύουν την ελευθερία. Αυτή είναι το υπέρτατο αγαθό. Σήμερα είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους. Αλλά πρέπει να ενωθούμε. Με την ενότητα θα κερδίσουμε. Δόξα στην Ουκρανία», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Αντρέι Σεφτσένκο.

 

Τελευταία Νέα