Στεάουα Βουκουρεστίου: Απαγόρευση συμμετοχής στους εμβολιασμένους γιατί «χάνουν τις δυνάμεις τους»!

Κώστας Ζάλιαρης
Στεάουα Βουκουρεστίου: Απαγόρευση συμμετοχής στους εμβολιασμένους γιατί «χάνουν τις δυνάμεις τους»!

bet365

Απίθανα πράγματα στη Στεάουα Βουκουρεστίου που τιμωρεί τους εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές! «Χάνουν τις δυνάμεις τους, όσοι κάνουν το εμβόλιο πεθαίνουν στα νοσοκομεία» λέει ο πρόεδρος, Τζίτζι Μπεκάλι!

Ο Μπεκάλι έχει αποδείξει πολλάκις τον περίεργο και παντελώς ανάποδο τρόπο με τον οποίο σκέφτεται, όμως δεν σταματάει ποτέ.

Αυτή τη φορά τα βάζει με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, δηλώνοντας πως η διαδικασία αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο ποδόσφαιρο της Ρουμανίας!

«Όσοι εμβολιάζονται χάνουν τις δυνάμεις τους και ορισμένοι πεθαίνουν στα νοσοκομεία» ισχυρίζεται ο Τζίτζι Μπεκάλι, που έφερε ως παραδείγματα τον 36χρονο εξτρέμ, Τσίπριαν Ντικ και τον επιθετικό της ομάδας, Κλαούντιου Κεσέρου, λέγοντας ότι δεν μπορούν ν' αγωνιστούν πλέον στο κορυφαίο επίεπδο.

Μάλιστα, έγινε λόγος για προβλήματα και στις Κλουζ και Ραπίντ Βουκουρεστίου με τους εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές. «Μπορεί να σας φαίνεται αστείο αλλά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο» δήλωσε ο Μπεκάλι στον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Εμάνουελ Ρόσου.

«Στην Κλουζ λιποθυμούν και χάνουν τις δυνάμεις τους. Το βλέπω και στη δική μου ομάδα. Ειδικά τους πιο μεγάλους σε ηλικία τουης επηρεάζει τρομερά» ήταν τα λόγια του προέδρου της Στεάουα.

Επιπλέον, υπάρχει αναφορά για ψευδείς πληροφορίες αναφορικά με εμβολιασμένους παίκτες, αφού ο Μπεκάλι στηρίζει εκείνους που δεν έχουν προβεί στη διαδικασία και παρ' όλα αυτά δηλώνουν ότι έχουν πιστοποιητικό!

Η Ρουμανία είναι μια από τις 8 χώρες της Ευρώπης με ποσοστό εμβολιασμού χαμηλότερο από το 60%, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thelocal.at. Οι υπόλοιπες είναι οι Σλοβενία, Κροατία, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Πολωνία και Ρωσία.

 

Τελευταία Νέα