Η Novibet ποστάρει Stoiximan και λέει «όχι» στην οπαδική βία

Newsroom
Η Novibet ποστάρει Stoiximan και λέει «όχι» στην οπαδική βία
Μια μεγάλη κίνηση από ένα μεγάλο brand, που αποδεικνύει εμπράκτως ότι στην εξάλειψη της οπαδικής βίας είμαστε όλοι μαζί.

«Κάποιες ερωτήσεις καθορίζουν τη ζωή σου. Το τι ομάδα είσαι δεν θα έπρεπε να είναι μία από αυτές».

Η Novibet, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του online gaming, κάνει καθημερινά τον δικό της αγώνα με συνέπεια και περνά ένα μήνυμα αγάπης κατά της βίας μένοντας πάντα στο πλευρό του αθλητισμού.

Μάλιστα, για να δείξει πως «σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά», όπως λέμε εδώ και χρόνια και στο Gazzetta, προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση, αφήνοντας στην άκρη στρατηγικές και ανταγωνισμούς.

Η εταιρεία αναδημοσίευσε ένα video της Stoiximan στους λογαριασμούς της στα social media (στο Instagram και στο Facebook) φωνάζοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι στη μάχη με την οπαδική βία, υπάρχει μόνο ένας δρόμος: αυτός της συνεργασίας, της αποδοχής και της στήριξης σε κάθε πλευρά.

ποστ

«Μαζί για ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία», λέει το βίντεο και έχει φτάσει η ώρα να μιλήσουμε με πράξεις και να ενώσουμε τις δυνάμεις για έναν μεγάλο κοινό στόχο.

Η Novibet έδωσε το παράδειγμα κάνοντας repost και η Stoiximan με τη σειρά της σχολίασε την αναδημοσίευση βάζοντας emoticons υποστήριξης γυρνώντας σελίδα σε αυτό τον μεγάλο κοινό αγώνα.

Τώρα είναι και η δική μας σειρά.

H Novibet, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του online gaming, με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που την κατατάσσουν μεταξύ των πιο αξιόλογων παρόχων ψυχαγωγίας, επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο τη δυναμική της παρουσία ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας The GiANT Heart, σχεδιάζει και υλοποιεί σημαντικές δράσεις κοινωνικής προσφοράς, προσφέροντας με συνέπεια ενίσχυση σε κάθε σημαντική πρωτοβουλία στον χώρο του αθλητισμού.

 

Τελευταία Νέα