Γερο-Γιοβάισα: Με γκολ σε Βόλο και ντέρμπι

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Με γκολ σε Βόλο και ντέρμπι

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα κάνει την έκπληξη και ασχολείται με την Super League Interwetten αυτή την Κυριακή!

Καλησπέρα φίλοι μου!

Πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά ε; Θα μου πείτε “δεν είδες προκοπή με τα ευρωπαϊκά και πιάνεις τώρα την Ελλάδα;”. Είπα ν' αναζητήσω μια αλλαγή στο στοιχηματικό τοπίο και κάπως έτσι αποφάσισα ν' ασχοληθώ με την Super League Interwetten για σήμερα!

Σε Βόλο και Θεσσαλονίκη έχω αποφασίσει ότι θέλω να επικεντρωθώ για τη σημερινή Κυριακή μας και επειδή με τη συννεφιά που έχει έξω χρειάζεται κάτι... φαντασμαγορικό, περιμένω γκολ.

Οι Βολιώτες φιλοξενούν τον Ολυμπιακό και με το ανοιχτό ποδόσφαιρο που παίζουν σε συνδυασμό και με την ανάγκη των Πειραιωτών ν' ανοιγο-κλείνουν το διακοπτάκη ανάμεσα σε Ελλάδα και Ευρώπη αυτό το διάστημα, δεν θεωρώ απίθανο να πετύχει γκολ η ομάδα του Κώστα Μπράτσου. Άλλωστε, το Goal/Goal στο παιχνίδι το βρίσκουμε σε απόδοση 1,94...

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και με τον κόσμο πλέον στο 50% της χωρητικότητας του γηπέδου, με την ατμόσφαιρα να επανέρχεται σταδιακά και τα decibel ν' ανεβαίνουν, ποντάρω στο πείσμα του Άρη μετά τις δύο απανωτές ήττες. Και αυτό με οδηγεί ξανά στο μέτρημα των γκολ στο παιχνίδι. Και με την επιθετική διάθεση και ποιότητα του ΠΑΟΚ, τα 2-3 τέρματα στο ματς σε απόδοση 1,91 με... σαγηνεύουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα