Όβερμαρς: Υπέβαλλε την παραίτησή του για ακατάλληλα μηνύματα σε γυναίκες υπαλλήλους

Όβερμαρς: Υπέβαλλε την παραίτησή του για ακατάλληλα μηνύματα σε γυναίκες υπαλλήλους

Κώστας Τόπας
Όβερμαρς: Υπέβαλλε την παραίτησή του για ακατάλληλα μηνύματα σε γυναίκες υπαλλήλους

bet365

Την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή υπέβαλλε ο Μαρκ Όβερμαρς, παραδεχόμενος πως είχε στείλει ακατάλληλα μηνύματα σε γυναίκες υπαλλήλους του ολλανδικού συλλόγου.

Η θητεία του Μαρκ Όβερμαρς ως τεχνικός διευθυντής στον Άγιαξ έπειτα από εννέα χρόνια ολοκληρώθηκε, καθώς ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Αίαντα υπέβαλλε την παραίτησή του.

Οπως δήλωσε ο ίδιος, ο λόγος για τον οποίο πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση είναι ότι είχε στείλει ακατάλληλα μηνύματα -σεξουαλικού περιεχομένου- σε γυναίκες υπαλλήλους του ολλανδικού συλλόγου.

«Ντρέπομαι. Την περασμένη εβδομάδα ήρθα αντιμέτωπος με αναφορές σχετικά με τη συμπεριφορά μου. Αλλά και πώς αυτό επηρέασε άλλους. Δυστυχώς, δεν συνειδητοποίησα ότι ξεπερνούσα τα όρια, αλλά αυτό μου έγινε σαφές τις τελευταίες ημέρες.

Ένιωσα ξαφνικά τεράστια πίεση. Ζητώ συγγνώμη. Σίγουρα για κάποιον στη θέση μου αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Το βλέπω και εγώ τώρα. Αλλά είναι πολύ αργά. Δεν βλέπω άλλη επιλογή από το να φύγω από τον Άγιαξ. Αυτό έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στην προσωπική μου κατάσταση. Γι' αυτό ζητώ από όλους να αφήσουν εμένα και την οικογένειά μου ήσυχους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Όβερμαρς στην επιστολή παραίτησής του προς το σύλλογο.

Υπενθυμίζεται ότι το πόστο του τεχνικού διευθυντή ο Όβερμαρς το είχε αναλάβει από το καλοκαίρι του 2012 ενώ πρόσφατα είχε βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που τον έδενε στον Άγιαξ, έως τις 30 Ιουνίου 2026.

@Photo credits: Video Screen
 

Τελευταία Νέα