Γερο-γιοβάισα: Στο κρύο Στόουκ και με τη φόρα του Τσίρο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-γιοβάισα: Στο κρύο Στόουκ και με τη φόρα του Τσίρο

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα κάθεται σπίτι, έχει ανάψει θερμοπομπό για να «σπάσει» το κρύο και να έχει καθαρή σκέψη για τα πονταρίσματα της ημέρας!

Καλησπέρα φίλοι μου!

Περιμένοντας τα χιόνια και συμπονώντας όσους δεν αντέχουν το κρύο – Ρώσος γαρ, θα μπορούσα να είμαι και με φανελάκι – ρίχνομαι στη μάχη των πονταρισμάτων και των στοιχηματικών εκτιμήσεων για σήμερα!

Και επειδή με το κρύο το μυαλό μπορεί να μη σκεφτεί λογικά και ψύχραιμα, άνοιξα λίγο το ζεστό στον θερμοπομπό για να πάμε όμορφα και ωραία μέχρι τη... ζεστασιά της τσέπης.

Λέτε να γίνει η... κέντα τώρα που σκέφτηκα ότι είναι βολικό; Ναι, για τη τύχη που σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις σου γυρίζει ένα χαστούκι και την πλάτη και καταλαβαίνεις ότι όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι να ακουμπήσεις εσύ το παιχνίδι. Όμως, θα το τολμήσω και θα πάω και στο Στόουκ Φούλαμ φίλοι μου!

Εκεί όπου ο αέρας και το κρύο – σιγά τις διαφορές από την Ελλάδα αυτή τη στιγμή – θα δυσκόλευαν και τον Λιονέλ Μέσι, η Φούλαμ των 19 γκολ στα τρία τελευταία της παιχνίδια φιλοξενείται από τους «πότερς». Και με το 1,83 για το Over 2,5 τέρματα, γίνεται να το προσπεράσεις; Δεν γίνεται...

Στη Ρώμη, η Λάτσιο ξέρει ότι «καίγεται» για βαθμούς, ειδικά εντός έδρας, προκειμένου να κλείσει την ψαλίδα από τις ευρωπαϊκές θέσεις και να καταφέρει να εξασφαλίσει ένα «εισιτήριο» για την επόμενη σεζόν.

Η Αταλάντα μπορεί ν' αυξήσει ακόμα περισσότερο το άγχος της Νάπολι αν οι «παρτενοπέι» δουν την ομάδα από το Μπέργκαμο να πλησιάζει. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι σε τρομερή κατάσταση με 17 τέρματα στη φετινή Serie A και γιατί να μην σκοράρει και σήμερα; Στο 1,95 το anytime του Ιταλού...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα