Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

22.01.22|07:57

Louis Campora Louis Campora

Combo στο 2.22, αρέσει και το 2.95

combo-στο-2-22-αρέσει-και-το-2-95-22210

Μπονζούρ φίλες και φίλοι. Εύχομαι σε όλες και όλους καλό σαββατοκύριακο, που μόλις ξεκίνησε. Εναν σκόρερ πιάσαμε μόνο χθες, τον Ντεμπελέ στο 1-0 της Λυών επί της Σεντ Ετιέν. Είχαμε αναλύσει ότι «θα βγάλει το άχτι του». Το έπραξε από νωρίς (14’) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Τουλάχιστον πέντε ευκαιρίες-μισά γκολ σπατάλησε η Λυών και στα δύο ημίχρονο, χωρίς να καταφέρει κάτι περισσότερο. Για τη Σεντ Ετιέν του Πασκάλ Ντιπράζ, δεν θα πω πολλά. Δεν τη βλέπω να πάει πουθενά έτσι φέτος. Το απόλυτο των ηττών για τον νέο τεχνικό (3/3) και νέο αρνητικό ρεκόρ. Για ντέρμπι πάντως, είχα περισσότερες απαιτήσεις.

Το ίδιο ενδιαφέρον είναι πάντως και το σημερινό πρόγραμμα του Σαββάτου. Δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, που δύσκολα μπορεί να προβλεφθεί νικητής. Ακόμη καλύτερα, θα λέγαμε ότι είναι παιχνίδια για «τριπλή» τις καλές εποχές του ΠΡΟ-ΠΟ (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, που λένε).

[pamestoixima_desktop keimeno_etaireias=”Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά” width=”50%”]

Προγνωστικά Γαλλίας

Ξεκινάμε από Βρετάνη μεριά (18:00 – Novasports 2). Μπρεστ εναντίον Λιλ. Ενα πολύ ωραίο παιχνίδι, που υπόσχεται συγκινήσεις όπως και τα πρόσφατα μεταξύ τους. Λέτε, επειδή η Μπρεστ είναι αήττητη στα τρία τελευταία επί της Λιλ; Μπορεί, δεν ξέρω. Πάντως οι ήττες το τελευταίο διάστημα έχουν πεισμώσει τους γηπεδούχους που θέλουν όσο τίποτε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. Το όνομα και η ποιότητα της αντιπάλου δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο, συν το γεγονός ότι είχαν όλη την εβδομάδα να προετοιμαστούν.

Αντίθετα η Λιλ αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα και θα παίξει το τρίτο ματς πρωταθλήματος σε λιγότερο από έξι γεμάτα 24ωρα. Μαρσέιγ με 10 παίκτες από το 31’ την περασμένη Κυριακή, Λοριάν την Τετάρτη και σήμερα εδώ. Είναι σε καλή κατάσταση, αντικειμενικά μιλώντας, όμως δεν έχει καλές αναμνήσεις σε αυτό το γήπεδο. Το «Φρανσίς Λε Μπλε» είναι χωρητικότητας 15.000 – και κάτι – θέσεων, οπότε και με τις 5.000 κόσμου δεν θα δείχνει άδειο. Όπως η 59.000 θέσεων έδρα της Λυών χθες, για παράδειγμα.

Από τη Λιλ έχω δει καλά, έχω δει και άσχημα στοιχεία φέτος. Μπορεί να γκελάρει στο πιο εύκολο – θεωρητικά – παιχνίδι, μπορεί να βγάλει μάτια στο πιο δύσκολο (βλ. Τσάμπιονς Λιγκ). Εμένα μου κόλλησε από την πρώτη στιγμή να κοιτάξω προς τα αριστερά και θα παραμείνω εκεί. Μου αρέσει εξαρχής το 1Χ (περίπου στο 1.70) και θα το εμπλουτίσω με over 1.5 για να πάρω απόδοση 2.22 στο Pamestoixima.gr. Ανετα γίνεται 1Χ+g/g στο 2.62 αν θέλετε, ίσως ρίξω και κάτι ψιλά στο 1-0 της Μπρεστ στο α’ ημίχρονο. Δίνει 2.95 και μ’ αρέσει.

[interwetten_desktop keimeno_etaireias=”Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους!” width=”50%”]

Η εικόνα δίνει over, τα αποτελέσματα δίνουν under

Εχουμε φυσικά και βραδινό παιχνίδι (22:00 – Novasports 2). Η Λανς φιλοξενεί τη Μαρσέιγ. Τεράστια αναμέτρηση απ’ όποια πλευρά και να τη δει κανείς. Ασχετα αν εγώ σπάω το κεφάλι μου για να βρω επιλογή, αλλά δεν…

Πήρε μπρος η Λανς που της έκανε πολύ καλό η πρόκριση στο Κύπελλο επί της Λιλ στις αρχές Ιανουαρίου. Κυρίως ο τρόπος, από 0-2 σε 2-2 και νίκη στα πέναλτι. Νίκη 1-0 εντός έδρας επί της Ρεν και 1-2 στην έδρα της Σεντ Ετιέν με ανατροπή. Πλησιάζει στις ευρωπαϊκές θέσεις και «βλέπει» 5άδα. Αγωνιστικά είναι πλήρης, πλην δύο απουσιών στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, και έχει την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της.

Η Μαρσέιγ από την άλλη δείχνει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Εχει μόνο μία ήττα σε 12 ματς πρωταθλήματος, αυτή στη Μασσαλία από την Μπρεστ (1-2) τον περασμένο Δεκέμβριο. Ωστόσο, εντός έδρας ψάχνει τρίποντο εδώ και τρία παιχνίδια. Πρόσφατο παράδειγμα το 1-1 με τη Λιλ που έπαιξε με 11 εναντίον 10 για μία ώρα, άργησε να «ξυπνήσει» και όταν τα κατάφερε, ήταν αργά. Προς το παρόν κάνει «δώρο» τη 2η θέση στη Νις, αλλά αν συνεχίσει τα «δώρα» θα έχει θέματα.

Οι δύο ομάδες το έχουν το γκολ. Ξεκάθαρα. Αυτό το 10/11 under της Μαρσέιγ όμως με μπερδεύει. Είδα επηρεασμένη και τη Λανς, παίζοντας σε σχεδόν άδειο γήπεδο. Είναι ομάδα έδρας και αυτό την αποσταθεροποιεί. Γι’ αυτό το λόγο θα το αφήσω για το live.

Κρατάμε το combo του 2.22 στη Βρέστη και για περισσότερες σκέψεις και επιλογές μπορείτε να συντονιστείτε σε youtube και twitch της Kingbet με τον Νίκο Κόντη το μεσημέρι, στο live chat του site από το απόγευμα, όπως και στο betradio της Novibet με Θάνο Καλόγηρο και Αγγελο Αναστασόπουλο.

[bwin_desktop keimeno_etaireias=”Auto Cash Out* - Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις” width=”50%”]

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip