Εβρά: «Ο κορονοϊός είναι πολιτικό ζήτημα, μίλησε γι΄αυτόν ο Μπιλ Γκέιτς το 2013»

Newsroom
Εβρά: «Ο κορονοϊός είναι πολιτικό ζήτημα, μίλησε γι΄αυτόν ο Μπιλ Γκέιτς το 2013»

bet365

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Πατρίς Εβρά, ο οποίος συνέδεσε την πανδημία της Covid-19 με τον Μπιλ Γκέιτς και τους πολιτικούς που «κυβερνούν με βάση τον φόβο».

Για την πανδημία του κορονοϊού που ταλανίζει εδώ και περίπου δυο χρόνια την ανθρωπότητα κλήθηκε να μιλήσει ο Πατρίς Εβρά, στο πλαίσιο της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «I love this game».

Έπειτα από τις δηλώσεις περί τουλάχιστον δυο ομοφυλόφιλων στα αποδυτήρια κάθε ομάδας, ο Γάλλος πρώην αμυντικός των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους κατάφερε να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις, αυτή τη φορά με τα όσα είπε για την Covid-19.

«Αυτή την περίοδο νομίζω ότι μιλάμε πάρα πολύ για την Covid. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πεθάνει από τον ιό, αλλά έχω την εντύπωση ότι ακόμα κι αν κάποιος χάσει τη ζωή του σε τροχαίο θα πουν ότι ήταν εξαιτίας της Covid. Για μένα είναι πολιτικό θέμα και πάντα λέω πως όταν θες να κυβερνήσεις και να ηγηθείς, το κάνεις με βάση τον φόβο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Όταν μάλιστα ο παρουσιαστής του ζήτησε να γίνει συγκεκριμένος, ο Εβρά... έμπλεξε και τον Μπιλ Γκέιτς λόγω των όσων είχε αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της Microsoft για τους κορονοϊούς πίσω στο 2013.

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε μιλήσει ήδη για τον κορονοϊό σε ένα συνέδριο το 2013. Δεν είμαι κάποιος που ισχυρίζεται πως το όλο θέμα ήταν προγραμματισμένο, αλλά θα ήθελα να αναφερόταν κάποια στιγμή κι αυτό. Πάντα μιλάω με ειλικρίνεια και για να πω την αλήθεια ο ιός δεν με τρομάζει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα