Σκωτία: Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα, συγκεκριμένοι όροι για τον εμβολιασμό

Κώστας Ζάλιαρης
Σκωτία: Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα, συγκεκριμένοι όροι για τον εμβολιασμό

bet365

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Σέλτικ με την Χιμπέρνιαν στις 17 του μηνός, ο κόσμος στη Σκωτία θα επιστρέψει κατά χιλιάδες στα γήπεδα, έχοντας κλείσει τρεις εβδομάδες με όριο 500 θεατών.

Η έξαρσης της Όμικρον και το θέμα του κορονοϊού που συνεχίζει και ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα, είχε οδηγήσει την Κυβέρνηση της Σκωτίας και συνεπώς το ποδόσφαιρο της χώρας σε ένα μέτρο που δεν άρεσε καθόλου σε κανέναν.

Όριο 500 οπαδοί σε κάθε γήπεδο από την Boxing Day, με αποτέλεσμα το χειμερινό διάλειμμα αντί για τις 4 Ιανουαρίου να ξεκινήσει από τις 27 του Δεκέμβρη και να έρθει πιο γρήγορα η επαναφορά των ομάδων στα γήπεδα.

Η ευχή όλων για να έχει υπάρξει έλεγχος στην... ανεξέλεγκτη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί πριν από δυο εβδομάδες, φαίνεται ότι έπιασε τόπο κι έτσι η Σκωτία ετοιμάζεται ν' ανοίξει ξανά τις εξέδρες για τον κόσμο.

Η Πρωθυπουργός, Νίκολα Στάρτζεον αναμένεται ν' ανακοινώσει το χαρμόσυνο, για τους οπαδούς, νέο και από την προσεχή Δευτέρα οι κερκίδες θα έχουν ξανά παλμό.

Βέβαια, η είσοδος θα επιτρέπεται μονάχα σε εμβολιασμένους, ενώ, αν έχει παρέλθει το διάστημα των τεσσάρων μηνών από τη δεύτερη δόση, θα είναι απαραίτητη η αναμνηστική!

 

Τελευταία Νέα