Το «θηρίο» Ακινφένουα πανηγύρισε πέφτοντας πάνω στους συμπαίκτες του και… έριξε το twitter! (vid)

Newsroom
Το «θηρίο» Ακινφένουα πανηγύρισε πέφτοντας πάνω στους συμπαίκτες του και… έριξε το twitter! (vid)

bet365

Η Γουίκομ ισοφάρισε με γκολ στο 90+8' κι ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα το γιόρτασε χορέυοντας και... προσθέτοντας 102 κιλά στο κουβάρι των συμπαικτών του, με το κρεσέντο του να γίνεται viral στο twitter.

Αντεμπάγιο Ακινφένουα και «iconic» είναι έννοιες συνυφασμένες εδώ και χρόνια. Το απόλυτο cult είδωλο των μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών του Νησιού, ο θηριώδης φορ των 102 κιλών που παίζει εδώ και πεντέμισι σεζόν στη Γουίκομ, ετοιμάζεται να κρεμάσει παπούτσια το ερχόμενο καλοκαίρι όταν θα έχει κλείσει τα 40 του έτη. Μέχρι, όμως, να συμβεί αυτό, συνεχίσει να χαρίζει απολαυστικές στιγμές «τρέλας» στα γήπεδα της League One. Όχι απαραίτητα σκοράροντας.

Ο Βρετανός με ρίζες από τη Νιγηρία legend της EFL κατάφερε να κλέψει ξανά την παράσταση, με τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει το γκολ ισοφάρισης της ομάδας του στο 90+8' απέναντι στη Σάντερλαντ (3-3). Ο Τζέικομπσον έφερε το ματς στα ίσα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα βάζοντας... φωτιά στο «Adams Park», όλοι οι συμπαίκτες του έγιναν ένα κουβάρι μπροστά στην εξέδρα και ο Ακινφένουα έβαλε το... κερασάκι. Αφού λικνίστηκε κι έδειξε τις καλύτερες χορευτικές του φιγούρες, επέλεξε να πηδήξει πάνω στο... βουνό των συμπαικτών του και το στιγμιότυπο δεν άργησε να γίνει viral. Αρχής γενομένης από τον επίσημο λογαριασμό της Γουίκομ στο twitter που το κυκλοφόρησε.

Ας τον απολαύσουμε όσο ακόμα αγωνίζεται στα γήπεδα:

 

Τελευταία Νέα