Μπαντής: «Γνωρίζω ανάλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως αυτή του Τσουμάνη»

Newsroom
Μπαντής: «Γνωρίζω ανάλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως αυτή του Τσουμάνη»

bet365

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής μίλησε για το μεγάλο ζήτημα με τις οφειλές των ομάδων σε ποδοσφαιριστές και τόνισε πως γνωρίζει πάρα πολλούς παίκτες που βρίσκονται σε οριακό σημείο όπως ήταν ο Νίκος Τσουμάνης.

Ο Γιώργος Μπαντής έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα theopinion.gr και αναφέρθηκε στο μεγάλο θέμα που ταλαιπωρεί αρκετούς ποδοσφαιριστές και έχει να κάνει με τις οφειλές των ομάδων προς αυτούς.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι γνωρίζει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε οριακό σημείο λόγω των οφειλών αυτών και ξέρει αρκετές ανάλογες περιπτώσεις όπως του Νίκου Τσουμάνη.

«Εμείς ως ΠΣΑΠΠ έχουμε στοιχεία στα χέρια μας με ποδοσφαιριστές που έχασαν δεδουλευμένα λεφτά από δύο και τρεις ομάδες. Λίγο – πολύ καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για ένα επάγγελμα, το οποίο έχει συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα και αυτή είναι η μικρή χρονική του διάρκεια. Έτσι λοιπόν όταν κάποιος χάνει δύο και τριών ετών χρήματα η κατάσταση οδηγείται να είναι μη αναστρέψιμη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Μπαντή στο theopinion.gr

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

Τελευταία Νέα