Αμπντεσλάμ Ουαντού: Δέχεται τρομερές ρατσιστικές επιθέσεις στο Twitter

Αμπντεσλάμ Ουαντού: Δέχεται τρομερές ρατσιστικές επιθέσεις στο Twitter

Δημήτρης Σαμόλης
Αμπντεσλάμ Ουαντού: Δέχεται τρομερές ρατσιστικές επιθέσεις στο Twitter

bet365

Ο άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακού, Αμπντεσλάμ Ουαντού, δέχεται τρομερές ρατσιστικές επιθέσεις στο twitter αλλά υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να λυγίσει.

Ο 43χρονος Αμπντεσλάμ Ουαντού, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν 2006-2007 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, δέχεται επανειλημμένα ρατσιστικές επιθέσεις στο Τwitter. Ο Μαροκινός αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες που του ανέβασαν, στις οποίες έχουν τοποθετήσει το πρόσωπό του στο κεφάλι μαϊμούς και να κρατάει μπανάνα, ενώ σε άλλη, δίπλα σε φωτογραφία του στην οποία κοστουμαρισμένος κρατάει ένα μικρόφωνο, έχουν τοποθετήσει μια μαϊμού να κρατάει μικρόφωνο!

Ο άλλοτε «ερυθρόλευκος» στόπερ ανέφερε: «Η παρενόχληση από το ρατσιστικό και ξενοφοβικό κίνημα των Μαυριτανών συνεχίζεται αμείωτα. Ισχυρίζονται ότι είναι υπερασπιστές της ιστορίας, του εδάφους του Μαρόκου καθώς και του Βασιλιά μας. Οι μαροκινές αρχές πρέπει να επέμβουν γρήγορα. Θέλουν να με γονατίσουν. Θα ήθελα να τους πω ότι είναι χάσιμο χρόνου. Δεν θα καταφέρετε ποτέ να με κάνετε να μισήσω τον επόμενο Πρόεδρο για πολιτικούς λόγους. Οι ιδέες είναι αντίθετες με το όραμά μου για τη ζωή και δεν θα μπουν ποτέ στη λογική μου».

Η Φούλαμ, από την οποία πέρασε στο παρελθόν, έσπευσε να τον στηρίξει στο twitter, γράφοντας: «Είμαστε δίπλα σου, Abdes».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα