Κύπρος: Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης... πανηγύρισε γκολ του ΑΠΟΕΛ και οι οπαδοί τον «τελείωσαν» (pic & vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Κύπρος: Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης... πανηγύρισε γκολ του ΑΠΟΕΛ και οι οπαδοί τον «τελείωσαν» (pic & vid)

bet365

O επιθετικός της Ανόρθωσης, Νίκα Κατσαράβα, βρέθηκε στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και σε βίντεο στα Social Media φάνηκε πως πανηγύρισε γκολ του... μισητού αντιπάλου, ΑΠΟΕΛ, προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων.

Στη «δίνη του κυκλώνα» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο επιθετικός της Ανόρθωσης, Νίκα Κατσαράβα. Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής έδωσε το παρών τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Λευκωσίας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και στην Ομόνοια και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα Social Media δημιούργησε πρόβλημα με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του.

Στο εν λόγω βίντεο ο 27χρονος φορ φαίνεται να πανηγυρίζει το γκολ του συμπατριώτη του, Γιόρκι Κβιλιτάια του ΑΠΟΕΛ και οι οπαδοί της Ανόρθωσης, μέσω επίσημης ανακοίνωσης εξαπέλυσαν τα «πυρά» τους στον ποδοσφαιριστή και ζήτησαν να απομακρυνθεί άμεσα από το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια. Από την πλευρά του ο Κατσαράβα υποστήριξε πως σε καμιά περίπτωση δεν θα πανηγύριζε γκολ της μεγάλης αντιπάλου της ομάδας του και απλά... γέλασε με την αντίδραση του φίλου, συμπαίκτη και αρχηγού του στην εθνική, Γκούραμ Κάσια.

Ο συμπαίκτης του δανεικού της ΑΕΚ, Μίλος Ντέλετιτς και πρώην μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα, Νίκα Κατσαράβα έχει μέχρι στιγμής 13 εμφανίσεις με ένα γκολ και ασίστ σε όλες τις διοργανώσεος, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Ανόρθωσης μετράει 60 παιχνίδια, 11 γκολ και 15 ασίστ.

Το επίμαχο βίντεο:

Η ανακοίνωση των «Μαχητών»:

«Αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε έκτακτα λόγω των μηνυμάτων που λαμβάνουμε από τον κόσμο εξοργισμένο για την κίνηση συγκεκριμένου πρώην (από σήμερα) «ποδοσφαιριστή» μας. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με αυτούς που πρέπει και με τον Α ή Β τρόπο τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους όπως και ο συγκεκριμένος.

Αλλά για να γίνουμε πιο ξεκάθαροι και βοηθητικοί, για το καλό όλων, στην αυριανή συνάντηση μαζί του δείξτε του το πιο κάτω μήνυμα από τον κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ :

ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΛΛΙΩΣ… NO MERCY».

Η ανάρτηση του Κατσαράβα:

«Θα ήθελα να κάνω μια μικρή δήλωση σχετικά με το σημερινό βίντεο. Ήμουν μαζί με το συμπαίκτη μου στην Εθνική Γεωργίας και αρχηγό (σ.σ Κάσια) στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και ο φίλος μου έκανε βίντεο όπου πανηγύρισε το γκολ του Κβιλιτάια. Απλά του χαμογέλασα γιατί πανηγύρισε σαν παιδί. Δεν θα πανηγυρίσω ποτέ γκολ των αντιπάλων μας. Πάντα σέβομαι τους οπαδούς της Ανόρθωσης και νιώθω πάντα την υποστήριξή σας. Αν κάποιος προσβάλθηκε με αυτό το βίντεο, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη».

φδδφ

 

Τελευταία Νέα