Πρωτιά ο Ολυμπιακός, πρόκριση ο ΠΑΟΚ!

Newsroom
Πρωτιά ο Ολυμπιακός, πρόκριση ο ΠΑΟΚ!
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παίζουν τα ρέστα τους για πρωτιά και πρόκριση αντίστοιχα. Το τριήμερο της απόλυτης κρίσης στα ευρωπαϊκά κύπελλα με έξι παιχνίδια με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr.

Το τριήμερο της απόλυτης κρίσης στα ευρωπαϊκά κύπελλα έφτασε. Τα περιθώρια λάθους είναι πλέον μηδενικά, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει την πρώτη θέση στον όμιλό του στο Europa League και τον ΠΑΟΚ την πρόκριση στο Europa Conference League, αμφότεροι με… συμπαίκτρια την Interwetten.gr.

Μετά την σταθερή πρωτιά τους στη Super League Interwetten, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη στην Αμβέρσα επί της Αντβέρπ (Πέμπτη 09/12, 19:45) και, ταυτόχρονα, ήττα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να τερματίσουν πρώτοι στον τέταρτο όμιλο του Europa League, επιτυχία που θα τους επιτρέψει να προκριθούν απευθείας στους «16» της διοργάνωσης.

Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα την αναμέτρηση του Ολυμπιακού επί βελγικού εδάφους, μαζί με 187 ειδικά στοιχήματα, με σκόρερ, κόρνερ και ξεχωριστά Combo bets.

Στο 2,15 η νίκη της ελληνικής ομάδας, στο 5,00 να ανοίξει το σκορ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στο 4,00 να νικήσει ο Ολυμπιακός με ένα γκολ διαφορά, πάντα από την Interwetten.gr.

Λίγη ώρα αργότερα, στην Τούμπα (09/12, 22:00), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς με μοναδικό στόχο τη νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ, ώστε να υπερκεράσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας για να προκριθεί αυτός στους «32» του Europa Conference League.

Στο ευρωπαϊκό τριήμερο, βεβαίως, εκτός από την τύχη των ελληνικών ομάδων, κρίνεται και η συνέχεια για ευρωπαϊκούς θρύλους όπως η Μίλαν ή η Μπαρτσελόνα. Η Interwetten.gr προσφέρει εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα για τις «καυτές» αναμετρήσεις και με 0% γκανιότα τα εξής παιχνίδια: Μίλαν – Λίβερπουλ (Τρίτη 07/12, 22:00), Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ (07/12, 22:00), Αταλάντα – Βιγιαρεάλ (Τετάρτη 08/12, 22:00), Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα (08/12, 22:00) και Νάπολι – Λέστερ (Πέμπτη 09/12, 19:45).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα