Ακαδημίες: Οι γκολάρες Κωστούλα και Δαρβίρα με την Κ15 του Ολυμπιακού (vids)

Ακαδημίες: Οι γκολάρες Κωστούλα και Δαρβίρα με την Κ15 του Ολυμπιακού (vids)

Γιώργος Μανταίος
Ακαδημίες: Οι γκολάρες Κωστούλα και Δαρβίρα με την Κ15 του Ολυμπιακού (vids)

bet365

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κ15 του Ολυμπιακού πρόσφεραν ωραίες φάσεις στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας τους.

Εξαιρετική δουλειά κάνει ο Τάσος Πάντος στην Κ15 του Ολυμπιακού. Μιλώντας με ειδικούς του χώρου, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι αυτή την περίοδο η συγκεκριμένη ομάδα είναι η πιο φορμαρισμένη όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Super League! Συνήθως νικάει με μεγάλα σκορ, αποδίδει ωραίο θέαμα, χωρίς σκοπιμότητες και αναδεικνύει ποδοσφαιριστές. Φυσικά το τελευταίο είναι και το σημαντικότερο, καθώς αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας.

Είναι πολύ δύσκολο όταν αναφερόμαστε σε παιδιά 14 ετών να χαρακτηρίσουμε κάποιους «αστέρια». Είναι πολύ νωρίς για να προσδώσουμε χαρακτηρισμούς. Ας σταθούμε, λοιπόν, μόνο στους αριθμούς και να σημειώσουμε ότι στα τρία τελευταία ματς ο Χαράλαμπος Κωστούλας και ο Χρήστος-Εφραίμ Δαρβίρας έχουν πετύχει 11 γκολ! Αμφότεροι ηγούνται του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα Κ15 με τον Κωστούλα, γιο του Θανάση, να έχει σκοράρει 13 φορές και τον Δαρβίρα να ακολουθεί με 11. Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι δυο τους, φαίνεται από το γεγονός ότι τα 24 τέρματά τους, είναι περισσότερα απ΄όσα έχει σημειώσει συνολικά ο ΠΑΟΚ (22), ο οποίος μάλιστα προηγείται στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό.

Κάποια από τα γκολ αυτά, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά όπως το «κρέμασμα» από τα 25 μέτρα του Κωστούλα στον πρόσφατο αγώνα με τον Άρη.

Δείτε και την κούρσα 50 μέτρων του Δαρβίρα στο ίδιο ματς

Μένει να δούμε την εξέλιξη αυτών των παιδιών, που ασφαλώς δεν είναι οι μοναδικοί καλοί παίκτες που έχει στην ομάδα του ο Πάντος. Και πάντα να έχουμε κατά νου ότι πρόκειται για παιδιά της Γ΄ γυμνασίου και δεν πρέπει ούτε να κρίνονται αυστηρά, ούτε βέβαια να αποθεώνονται.

 

Τελευταία Νέα