Εμμανουηλίδης: Επέστρεψε στην ενδεκάδα της Βέιλε και σκόραρε (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Εμμανουηλίδης: Επέστρεψε στην ενδεκάδα της Βέιλε και σκόραρε (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επέστρεψε μετά από (περίπου) ένα μήνα στην ενδεκάδα της Βέιλε και σκόραρε στο 5-1 επί της Κόλντινγκ για το Κύπελλο Δανίας.

Ήταν 8 Νοεμβρίου όταν ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Βέιλε στην ήττα από τη Ρεσέρβς, στην οποία ήταν αναντικατάστατος μάλιστα μοίρασε ασίστ. Ο νεαρός επιθετικός επέστρεψε σήμερα (4/12) στις βασικές επιλογές του προπονητή του και τον δικαίωσε, καθώς σκόραρε κόντρα στη Κόλντινγκ για το Κύπελλο Δανίας.

Ο Εμμανουηλίδης άνοιξε το σκορ στο 22' όταν μετά από μπέρδεμα στην αντίπαλη περιοχή η μπάλα έφτασε σε αυτόν στο ημικύκλιο, σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0. Η Βέιλε εν τέλει επικράτησε με 5-1 και «καθάρισε» τη πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Ο 21χρονος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού μετράει φέτος 15 συμμετοχές με την ομάδα του έχοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα