Μπενφίκα - Σπόρτινγκ 1-3: «Τρόμος» τα Λιοντάρια στο «Ντα Λουζ» και 12η σερί νίκη! (vid)

Μπενφίκα - Σπόρτινγκ 1-3: «Τρόμος» τα Λιοντάρια στο «Ντα Λουζ» και 12η σερί νίκη! (vid)

bet365

Ασταμάτητη η πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ, έκανε μια «χαψιά» τη Μπενφίκα (1-3, μείωσαν οι Αετοί στο 90') παίρνοντας το πρώτο διπλό στο «Ντα Λουζ» μετά από έξι χρόνια και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της στα 12 παιχνίδια!

Το ντέρμπι της Λισαβόνας βάφτηκε πράσινο και λευκό! Η Σπόρτινγκ «πάτησε» τη Μπενφίκα μέσα στο «Ντα Λουζ» (1-3), πήρε το πρώτο διπλό απέναντί της από το 2015 και οδεύει «τρένο» προς την υπεράσπιση του τίτλου, παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα και με 12 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις!

Η πρωταθλήτρια του Ρούμπεν Αμορίμ έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου όταν έσπαγε την πρώτη γραμμή πίεσης και με ταχύτατες μεταβάσεις της μπάλας βρήκε τρία γκολ στο ματς. Η αρχή έγινε με το πιο εντυπωσιακό, όταν από εξαιρετική συνεργασία στη δεξιά πτέρυγα, ο Γκονσάλβες σέρβιρε ιδανικά στον Σαράμπια κι εκείνος με τρομερό τελείωμα με το βολέ άφησε «άγαλμα» τον Έλληνα κίπερ για το 0-1 στο 8'.

Τη σκυτάλη πήρε ο Παουλίνιο, ο οποίος αφού είδε το γκολ του να ακυρώνεται στο 45+1' λόγω οφσάιντ, το έπραξε ξανά και καθ' όλα νόμιμα στο 62', με ωραίο σκαφτό πλασέ από ασίστ του Ματέους σε τετ-α-τετ με τον Βλαχοδήμο. Ο τελευταίος μετά από έξι λεπτά κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακόμη ένα εξ αιτίας της «τραγικής» ανασταλτικής λειτουργίας των συμπαικτών του κι αυτή τη φορά ο «πυραυλοκίνητος» Ματέους πέρασε στη λίστα των σκόρερ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3!

Το μόνο που κατάφερε το σύνολο του Ζόρζε Ζέσους ήταν να μειώσει στο 90+6' με τον Πίζι (ακυρώθηκε γκολ του Νούνιες στο 81'). Έτσι, τα Λιοντάρια έπιασαν στην κορυφή την Πόρτο με 35 βαθμούς έχοντας ξεχάσει τι πάει να πει ήττα (από τις 28 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Ντόρτμουντ), ενώ οι Αετοί έμειναν στο -4 και προσγειώθηκαν μετά την εφτάρα-παρωδία απέναντι στην Μπελενένσες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα