Άντριγια Ζίβκοβιτς: Η κατάθεση του Πορτογάλου για την επίθεση από οπαδούς της Μπενφίκα

Βασίλης Μπαλατσός
Άντριγια Ζίβκοβιτς: Η κατάθεση του Πορτογάλου για την επίθεση από οπαδούς της Μπενφίκα

bet365

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς κατέθεσε μέσω τηλεδιάσκεψης στη δίκη 31 οπαδών της Μπενφίκα που επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους τον Ιούνιο του 2020 και τραυμάτισαν ποδοσφαιριστές.

Στις 5 Ιουνίου του 2020 η Μπενφίκα ηττήθηκε από τη Τοντέλα και ουσιαστικά εκμηδένισε τις πιθανότητες της για το πρωτάθλημα. Οι εξοργισμένοι οπαδοί των «Αετών» επιτέθηκαν με πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή, τραυματίζοντας ποδοσφαιριστές, με τους Άντριγια Ζίβκοβιτς και Γιούλιαν Βάιγκλ να κατααλήγουν στο νοσοκομείο.

Ο διεθνής εξτρέμ του ΠΑΟΚ κατέθεσε μέσω βιντεοκλήσης στη δίκη των 31 οπαδών, οι οποίοι κατηγορούνται για περίπου 200 παραβιάσεις, αναφέροντας: «Ήμουν στις πρώτες θέσεις του δευτέρου ορόφου στο λεωφορείο της αποστολής, όταν ένα αντικείμενο διέλυσε το μπροστινό παράθυρο. Δέχθηκα μικρά κομμάτια γυαλιών στο αριστερό μου το μάτι και χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο για να καθαριστεί από τα γυαλιά. Για 2-3 ημέρες χρειάστηκε να φορώ προστατευτικό στο δεξί μου μάτι και δεν μπορούσα να δω κανονικά. Ευτυχώς η κατάσταση μου βελτιώθηκε».

 

Τελευταία Νέα