Ροναλντίνιο: Κινδυνεύει με φυλάκιση για απλήρωτη διατροφή σε πρώην σύντροφό του

Κώστας Τόπας
Ροναλντίνιο: Κινδυνεύει με φυλάκιση για απλήρωτη διατροφή σε πρώην σύντροφό του

bet365

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, κινδυνεύει να οδηγηθεί πίσω στη φυλακή για μια διαμάχη για πληρωμή διατροφής σε πρώην σύντροφότου.

Δημοσιεύματα στη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο 41χρονος πρώην αστέρας των Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Παρί έλαβε εντολή να τακτοποιήσει το χρέος του με την Πρισίλα Κοέλιο, έως την 1η Δεκεμβρίου για να αποφύγει την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του και πιθανή φυλάκιση.

Οι αξιωματούχοι λέγεται ότι απέδωσαν στον Ροναλντίνιο κλήτευση δικαστηρίου, ώστε να μπορεί να ενημερωθεί επίσημα για την προθεσμία πληρωμής διατροφής στις 11 Νοεμβρίου, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να τον εντοπίσουν.

Ο Ροναλντίνιο που συνελήφθη και φυλακίστηκε πέρυσι στην Παραγουάη, καθώς παρουσίασε πλαστά έγγραφα στην προσπάθειά του να μπει στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, συζούσε επί αρκετό διάστημα στην έπαυλή του των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Ρίο ντε Τζανέιρο με δύο «αρραβωνιαστικές», την Πρισίλα Κοέλιο και τη Μπεατρίς Σόουζα σε μια «ανοικτή» σχέση.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι δύο γυναίκες, οι οποίες κατάγονται από το Μπέλο Οριζόντε, λάμβαναν ένα μεγάλο «επίδομα» ύψους 1.700 ευρώ για να το ξοδεύουν όπως θέλουν. Ωστόσο, ο «μάγος» της στρογγυλής θεάς, αφού χώρισε με την Πρισίλα Κοέλιο φαίνεται ότι δεν της έχει εξοφλήσει έως σήμερα το ποσό που της είχε τάξει, με αποτέλεσμα τώρα να έχει νέα μπλεξίματα με το νόμο.

 

Τελευταία Νέα